Zvuči kao pozitivna poruka: “Hladno pivo” i Sanja Doležal snimili pesmu

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nova pesma koju je grupa “Hladno pivo” snimila sa Sanjom Doležal iz “Novih fosila” naizgled zvuči kao pozitivna poruka, ali tekst pesme je zapravo ironičan na račun stalnog pritiska da se bude pozitivan.

Ideja je bila da nakon ove duge sive zone nesviranja izađemo sa nekom vedrom kompozicijom, a Sanja nam je bila sinonim za neka lepša vremena. Kada sam je pozvao da gostuje, vrisnula je od sreće i tako je nastala pesma koja govori kako porebroditi radnu nedelju”, kaže za Televiziju Prva Mile Kekin iz grupe “Hladno pivo”.Sanja kaže da se iznenadila, ali je bila oduševljena idejom.

Mile je bio pristojan i fin, ali čim je rekao – je l’ bi… rekla sam – može i pre nego što sam čula. Pratim Hladno pivo od samih početaka, volim njihove tekstove. Vrlo često su cinični, ironični, označavaju sivu svakodnevnicu, ali nisu pesimisti i poručuju – idemo dalje”, kaže Sanja Doležal.”Snimili smo super spot, prštalo je sve od veselja”, dodaje ona.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket