Zvezda filma „Avatar“ sleteo u srpsku prestonicu: Snima horor film u Beogradu

0
Reklama

Dugo očekivani nastavak jednog od najvećih holivudskih hitova „Ne diši“ snima se u Srbiji, a čuvena holivudska ekipa producenata i slavni glumac Stiven Lang stigli su iz Njujorka kako bi se upoznali sa lokacijama snimanja i proveli neko vreme u našoj zemlji snimajući delove ovog filma.

Zvezda filma „Avatar“ i prvog dela čuvenog horora „Ne diši“, Stiven Lang, došao je u našu zemlju u sklopu produkcijskih aktivnosti sa ekipom filma, koja je odabrala upravo Srbiju za snimanje nastavka od kojeg se očekuje još veći uspeh.

U vreme gotovo potpunog zastoja u svetskoj filmskoj produkciji koju je pandemija koronavirusa naglo zaustavila, čuveni holivudski producenti odabrali su našu zemlju kao bezbednu i atraktivnu lokaciju za snimanje drugog dela horor remek-dela, koji svetska publika željno očekuje već četiri godine.

nimanje u Srbiji trajaće 12 nedelja, a uz preliminarni budžet od osam miliona dolara koji će biti potrošen kod nas, ekipa od preko 300 ljudi u glavnoj produkciji radiće na raznim lokacijama uz saradnju velikog broja naših filmskih stručnjaka i radnika, navodi „Blic“.

Glavna uloga ponovo je poverena maestralnom Stivenu Langu, čija je uloga slepog veterana u prvom delu ovog ostvarenja fascinirala i najtvrđe kritičare.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here