Zoran Veljković Kiza predstavio svoj autorski album

0
Reklama

U prisustvu prijatelja, kolega muzičara i predstavnika medija, Zoran Veljković Kiza predstavio je svoj autorski album instrumentalne muzike koji je nedavno objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Opravdano odsutan, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, svoje pozdrave za sve prisutne poslao je u pisanom obliku: „Velika nam je čast i zadovoljstvo što imamo priliku da vam predstavimo novi album Zorana Kize Veljkovića. Multimedia Music već dugi niz godina objavljuje samo kvalitetna izdanja. Zato nam je drago što ćete i vi imati tu čast i privilegiju da uživate večeras u promociji jednog takvog izdanja

Nakon što se zahvalio SOKOJ-u, diskografskoj kući koja mu je ukazala poverenje, porodici ali i svima onima koji su zajedno sa njim realizovali ovo izdanje i pomogli mu u radu, autor je otkrio kako su „Obale“ nastale.

Album je odsviran za jedan dan, iskreno i bez kalkulacija. Možda nije primeren ovom vremenu ali eto to imamo ovde i to ispoljavamo… samo emocije, fine, prave, organske“ rekao je Kiza i dodao :“Album je nastao na jednom predivnom mestu, Mesojedici, kod mojih kumova, odakle smo bukvalnosve pretočili iz vina u ideju…

Prisutnima se obratio i poznati gitarista i kompozitor Vladan Vučković Paja, koji Zorana Veljkovića zna i sa klubskih svirki: „Ja se dosta dugo bavim instrumentalnom muzikom, imam svoja izdanja, a Kiza isto sad ima svoje izdanje. Dakle, ako povučemo paralelu mi smo predodređeni da budemo to što jesmo. Jer sviramo cover zajedno u klubu a onda svako ode na svoj radni zadatak i pravi svoju muziku. Tako da nam ništa drugo nije preostalo nego da sviramo…

Nakon što je pozdravio sve prisutne, Zoran Veljković Kiza je sa svojom ekipom priredio i kratku svirku za prisutne. Dejan Škopelja Škopi (bas), Petar Vušurović (glas i gitara) i Miki Stojković (cajon) sa njim su akustično odsvirali 4 numere sa albuma.

Album „Obale“ na kojem se nalazi čak 17 numera, kao digitalno izdanje objavljen je na proleće 2021.godine za diskografsku kuću Multimedia Music, a sada je dostupan i kao fizičko izdanje i može se kupiti u na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com.

Fotografije sa promocije albuma „Obale“ možete preuzeti na ovom linku:  https://we.tl/t-0CNgrJPLjv Autor fotografija je Aleksandra Ignjatović Alex.

Album „Obale“ možete prelušati na ovom linku: 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here