Život Morgana Frimana došao do krizne tačke: Pati u tišini, u agoniji je

0
Reklama

Holivudska zvezda Morgan Friman poslednjih meseci u fokusu je pažnje. Ovaj 86-godišnji legendarni glumac radi lošeg zdravlja ne pojavljuje se često u javnosti, a njegovi bliski prijatelji navodno su posebno zabrinuti.

Naime, glumac Morgan Friman boluje od fibromialgije, a to je dugotrajno stanje koje izaziva bol u celom telu. Obično napada ljude u starosti između 25 i 55 godina, ali Morganu Frimanu je dijagnostifikovana nakon saobraćajne nesreće 2008. godine, kada je imao 71 godinu.

Kako prenosi Daily Star, prijatelji su upozorili da je glumčevo zdravlje doseglo kriznu tačku. Navodi se kako je Friman nedavno izgubio 11 kilograma, a u julu se pojavio na popularnom eventu SeaChange gde je gubitak kilograma bio vidljiv.

Iako se osmehivao fotografima, izvori bliski glumcu svejedno su zabrinuti za njegovo zdravlje. Jedan od Frimanovih prijatelja rekao je kako je on “još uvek jedan od najvrijednijih ljudi u Holivudu”, ali da mu se zdravlje znatno pogoršava.

Jadan čovek je u neverovatnim bolovima. Boli ga kada hoda, ustaje sa stolice, pa čak i kada samo pomera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji,” izjavio je čovjek.

Drugi izvor je komentarisao gubitak na težini te rekao da je normalno da apetit oslabi “kada trpiš tolike bolove kao on”.

Zdravlje ove holivudske ikone redovno je dospevalo na naslovnice posednjih meseci. Nagađanja su se intenzivirala kada je Friman radi infekcije bio prisiljen da otkaže put u Veliku Britaniju kako bi prisustvovao promociji filma “Special Ops: Lioness”. Uprkos svim navodima, glumčev predstavnik i dalje tvrdi kako su izjave njegovih “takozvanih prijatelja” lažne.

Rođen u američkom gradu Memfisu, Morgan Friman je tokom godina doživio mnoštvo nedaća. Posebno se izdvaja saobraćajna nesreća iz 2008. godine, kada se njegov auto marke Nissan nekoliko puta prevrnuo dok je on pokušavao ispraviti upravljanje.

Friman je tada zadobio nekoliko povreda leve ruke, uključujući lom ruke i lakta te oštećenje ramena. U bolnicu je prevezen helikopterom gde je podvrgnut hitnoj operaciji, te od tada na levoj ruci redovno nosi kompresivnu rukavicu kako bi osigurao kontinuiranu cirkulaciju krvi.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here