ŽIVJETI SLOBODNO, Dr Nele Karajlić, Zoster, TBF i Sopot u subotu, 14. maja na tvrđavi Kastel

0
Reklama

U subotu 14. maja na tvrđavi Kastel u organizaciji UG Sloboda, povodom obeležavanja Međunarodnog dana pobede nad fašizmom, održače se centralni muzički događaj, na kojem nastupaju DR NELE KARAJLIĆ, ZOSTER, TBF i SOPOT.

Kao i ranijih godina, događaj se organizuje sa ciljem da se kod mladih ljudi razviju vrednosti za njegovanje tradicije antifašizma, a kako je muzika glavni pokretač pozitivnih misli i ideja, te najbolje sredstvo komunikacije, i ovoga puta na Kastelu se očekuje veliki broj posetilaca, koji će uz dobru atmosferu i pozitivnu energiju zajedno obleežiti ovaj važan istorijski događaj.

Vrata tvrđave Kastel otvaraju se od 18:45, a početak koncertnog programa je od 19:30.

Cena ulaznice za ovaj događaj je 15 KM. Na dan koncerta cena ulaznice biće 20,00 KM. Prodaja ulaznica vrši se putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba , putem GIGSTIX prodajne mreže u svim većim centrima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjaluci. Ulaznice će se na dan koncerta prodavati i na ulazu u koncertni prostor.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnom FB eventu: https://www.facebook.com/events/337925645063547

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here