ŽIVJETI SLOBODNO 2023 – DARKO RUNDEK & EKIPA, MILE KEKIN, EDO MAAJKA i RITAM NEREDA

0
Reklama

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda i ove godine će na banjalučkoj tvrđavi Kastel organizovati centralni muzički program na kojem će nastupiti DARKO RUNDEK & EKIPA / MILE KEKIN / EDO MAAJKA / RITAM NEREDA.

Uzevši u obzir da je muzika najbolje sredstvo komunikacije, te prenošenja pozitivnih misli i ideja i ovoga puta kroz muzički program i odabrane izvođače želimo da Banjaluka bude centar okupljanja svih onih koji prepoznaju i njeguju ideju antifašizma.

U prethodnim godinama kroz raznovrstan i kvalitetan program – panel diskusije, predstave, promocije, muzičke koncerte „Živjeti slobodno“ je doprinio razvoju svesti i pozitivnih ideja o širenju i očuvanju antifašističkih vrednosti, posebno kod mladih ljudi. 

U istom pravcu nastavljamo i ove godine. Najavnom centralnog muzičkog događaja na kojem će nastupiti sjajni regionalni izvođači i bendovi, 19. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, započinjemo sa aktivnostima na ovogodišnjem „Živjeti slobodno 2023.“

Ulaznice za ovaj događaj biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Cena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 15 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj ceni.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here