Zgrabite svoju ulaznicu za najbolju žurku u Podgorici

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon uspešne ”Green up” žurke koja je održana u Podgorici 2019. godine, prelazimo na sledeći nivo – ”Widen The Circle“ žurka, koji će biti održana u četvrtak, 26. maja na platou iza Muzičkog centra i Crnogorske kinoteke.

Reč je o jedinstvenom događaju koji pomera granice noćnog života u glavnom gradu, a u okviru kojeg će nastupiti regionalne muzičke zvezde: beogradski DJ Oysha, novosadski sastav ”Gift” i popularni pančevački duo ”Buč Kesidi”.

Celovečernji događaj koji nosi poruku ”Proširite krug” koncipiran je da obogati ovdašnji društveni život, pristupajući pojmu provoda na drugačiji način. Koncept same žurke će vas vratiti u period kada ste se za izlazak sa prijateljima pripremali sa dozom adrenalina i sa ushićenjem.

Pored fantastičnog muzičkog programa i đuskanja, mnogi će se oprobati u partiji stonog fudbala i pikada. Dok momci budu sređivali brade kod berberina, devojke će moći da poprave šminku, a najhrabriji će se konačno odlučiti za svoju prvu ili novu tetovažu.

Ukoliko ste opušteni, spontani i otvoreni za nova iskustva, ovo je pravi momenat da zgrabite svoju ulaznicu.

Karte nisu u prodaji, samo najbržih 5 čitalaca koji pošalju mejl na adresu info@event.its.me će osvojiti po 2 ulaznice.

”Proširite krug” žurka počinje u 20:30 časova.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket