Žera odgovorio na optužbe bivšeg člana Crvene jabuke: Meni ne trebaju tako niski tabloidni natpisi

0
Reklama

Frontmen Crvene Jabuke Dražen Žerić Žera u InMagazinu odgovorio je na prozivke bivšeg člana benda bubnjara Darko Jelčić Cunja koji je objavio da će osnovati svoju Crvenu jabuku.

Žeru su iznenadili nedavni natpisi da jedan bivši član benda želi osnovati svoju Crvenu jabuku jer, kako tvrdi, želi te legendarne pesme ”podići na viši nivo”. Iako su ga iznenadili, takvi ga natpisi ne opterećuju nego uživa u aktuelnoj letnjoj turneji.

Živimo u doba kad svako hoće svojih pet minuta slave na bilo koji način. Spuštati se na taj nivo nije moj svetonazor, niti ja imam takve postavke u sebi, niti se mogu resetovati, od kuće nosim odgoj, ponašanje i rečnik. Ako te neko stalno vređa, ponižava, a ćorav, zar ne vidiš pune arene, koncerte, onda ne znam gde je problem. A postoji jedna stvar koju ja moram reći, on nema veze s osnivanjem Crvene jabuke, on nije ni na mapi bio kad se osnivala, došao je zadnji. Jeste bio član. Prvu ploču je bubanj snimio Šomi iz Neki to vole vruće”, priča Žera.

Bez Žerinog glasa ”Nekako s proleća”, ”Ima nešto od srca do srca”, ”Tuga ti i ja”, i drugi evergreeni ne bi bili to što jesu. Negativni komentari i neosnovane optužbe, kaže, ne zanimaju ga.

Ja živim svoje do kraja kako živim, prihvatam svoju starost, godine, nekad višak kila, nekad manjak, sede, ne mislim se ni farbati, da nemam kose bio bih ćelav, nemam komplekse….takav sam i prema publici na bini, zato meni ne trebaju tako niski tabloidni natpisi, pogotovo u dnevnim novinama, to je katastrofa”, govori.

Podsećamo, Cunja je detaljno otkrio zbog čega je 2017. godine odlučio da napusti Crvenu jabuku.

Žera bi naplatio koncerte, ali ja ni dinara nisam video. Nekad bi nam naknada bila 500, 700, 1.000 eura… On je to smanjio, a ni to nije plaćao”, rekao je.

Cunja je u Torontu osnovao novi bend pod nazviom Cunja i Crvena jabuka. U oktobru će početi sa nastupima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here