„Zelena magija“ nastavlja se u avgustu: Regal i Guy J na Green Love festivalu 27. i 28. avgusta

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Green Love festival nastavlja da širi zelenu ljubav, te ljubitelje elektronske muzike čekaju dve spektakularne muzičke večeri i u avgustu. Pred sam kraj leta, 27. i 28. avgusta, na Novosadskom sajmu, publika će đuskati uz vrhunsku postavu di-džejeva kao što su: Regal, Lea Dobričić, Sesha, Guy J, Runy, Lanna.

Zanosne dame i španski kralj – 27. avgusta pod vedrim novosadskim nebom

Španski di-džej i producent Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, prvi put je nastupio u Novom Sadu na Green Air-u 2019. godine. Bilo je magično, i zato ga je novosadska publika odmah zavolela. Eklektičnog stila, ovaj moćnik konstantno se „igra“, te su njegovi setovi uvek neponovljivi i nezaboravni. Oslanjajući se na varijacije elektronske muzike sa primesama trance i acid melodija, Regal će zasigurno ispuniti očekivanja.

Uz njega, to veče, 27. avgusta – nastupiće i zanosna Lea Dobričić, miljenica novosadske publike, kao i prepoznatljiva Sesha koje će upotpuniti još jedan Green Love festival.

Izraelska čarolija 28. avgusta na Novosadskom sajmu

Drugo veče, 28. avgusta, pod zvezdanim nebom, nastupiće i izraelski di-džej i producent Guy J. Od početka svoje karijere, nametnuo se kao jedan od najsofisticiranijih i najemotvnijih producenata elektronske muzike koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da slušate njegov senzualni, hipnotički pristup haus muzici, duboko teksturirani tehno ili čudesne ambijentalne tonove, njegovo delo uvek je čarolija, a emocija, koju prenosi na svoje obožavaoce, oseća se u vazduhu.

Ovo nezaboravno veče, upotpuniće i poznati Stefan Rončević, poznatiji kao Runy, kao i Lannamlada nada di-džej škole Vladimira Aćića i Green Love festivala.

Ulaznice pronađite na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2490 dinara za oba dana, dok pojedinačne iznose 1490.

I ne zaboravite, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket