Zele odbacuje krivicu, čekanje na Jagode se isplatilo: Čućemo ono što su neki često osporavali

0
Reklama

U iščekivanju dugonajavljivanog novog, 13. studijskog albuma, kapetan Zele i njegova posada zvana Divlje jagode odlučili su prednost dati duplom CD izdanju “Live in Beograd”, što će sigurno biti velika poslastica za sve fanove legendarnog benda, poruka je izdavačke kuće Croatia records.

Ovo izdanje najavljuju live spotom za kultni hit “Let na drugi svijet” koji je prvi put objavljen na albumu “Vatra” iz 1985.

Iako na Jutjubu postoje stotine live snimaka njihovih koncerata, ovo je prvo zvanično izdanje jednog koncerta Divljih jagoda na nosaču zvuka.

Ako tražimo krivca za toliko godina iščekivanja live albuma, taj sam. Moja posvećenost Jagodama, perfekcionizam i traženje uvijek najboljeg mogućeg rješenja dovele su do negativnog rezultata. Kako god bilo, čekanje se isplatilo u pravom smislu reči i konačno imamo koncertni album koji govori sam za sebe. Sve ono što sam godinama govorio, a što su često neki osporavali moći će se čuti i videti na izdanjima koja će uskoro biti objavljena”, rekao je Zele Lipovača, osnivač, autor i gitarista Divljih jagoda.

Osim dvostrukog CD-a koji će svetlo dana ugledati ovog meseca, koncert održan 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu biće objavljen na Blu-rayu i dvostrukom vinilu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here