Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Zdenka Kovačiček, mačka s devet muzičkih života kako je još naziva kritika, za jesen je sačuvala as u rukavu o kojem će se itekako pričati.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD format, dobio i prekrasnu vinilnu varijantu u magent boji. Saradnja uvek posebna Zdenka s talentovanim Matijom dolazi kao šlag na tortu ovog uspešnog projekta, dok je sama pesma “Tvoje usne” prema Zdenkinim rečima delo koje će zasigurno dotaknuti publiku ravno u dušu. Kad pogledate uz to i fenomenalan prateći video spot u kojem otkrivate nove detalje svakim novim gledanjem, zagarantovani su i trnci po celom telu, jer uz njega ovako ‘velika’ pesma dobiva u potpunosti vanserijsku dimenziju.

Po pitanju odabira Matije Cveka za gosta i njihove predivne saradnje na ovoj vokalno zahtevnoj pesmi koju su izveli maestralno i koja je sada izabrana za novi singl, Zdenka pojašnjava:

 Matija je moj izbor. Za mene je on najbolji pevač mlađe generacije. Pun je pogodak! On je otpevao pjesmu ‘Tvoje usne’ upravo onako kako sam zamišljala”, dok o upečatljivom pratećem video spotu Zdenka nadodaje: “Oduvek sam priželjkivala da dobijem priliku da mi Gonzo, majstor svih majstora napravi spot. I dogodilo se! Spot je tu, fenomenalan, upravo takav kako sam ga zamišljala… pa može li bolje?”

Ni Matija Cvek ne krije svoje oduševljenje I poručuje: Pre svega želim zahvaliti Zdenki na pozivu za saradnju, počašćen sam i srećan budući da Zdenku smatram istinskom legendom i institucijom hrvatske muzike.”

Svi oni kreirali su delo koje će dotaknuti publiku ravno u dušu, a sve to ne bi bilo moguće bez velikodušnog Dancing Beara koji stoji iza tog izdanja. Ja sam upravo najsrećnija osoba na našoj sceni. Hvala svima od srca!” za kraj poručuje diva Zdenka Kovačiček.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket