Zbog velikog interesovanja, dva koncerta „Električnog orgazma” u Zaječaru !

0
Reklama

Koncert legendarnog beogradskog benda „Električni orgazam”, zakazan za 3. septembar u Zaječaru, rasprodat je za samo 9 dana prodaje, pa će zbog velikog interesovanja publike, bend u Zaječaru nastupiti i dan kasnije, tj. u subotu, 4. septembra. Oba koncerta će biti održana u bašti Omladinskog centra sa početkom od 21.00 i biće među retkim letnjim koncertima kojima bend obeležava 41. godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma. Podsećamo, „Električni orgazam” je prošle godine trebalo da nastupi u Zaječaru, ali je koncert bio odložen zbog epidemiološke situacije.

„Jako mi je drago što u Zaječaru vlada veliko interesovanje za Orgazmom i što ćemo održati dva koncerta u Omladinskom centru, ali moram da priznam da me to uopšte nije iznenadilo jer je Zaječar oduvek bio grad sa rokenrol tradicijom. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Bora, Negotina, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta i gradova da dođu na naše rođendanske koncerte“, poručuje Gile pred koncerte u Zaječaru.

Ulaznice za koncert 4. septembra su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1000, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here