Zbog bolesti na crnoj listi Holivuda: Val Kilmer molio da ponovi ulogu u filmu koji ga je proslavio

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Val Kilmer je otkrio da je molio producente filma “Top Gun: Maverick” da ponove njegovu ulogu pomoću AI tehnologije, nakon što je bio podvrgnut traheotomiji 2014. nakon dijagnoze raka grla.

Glumac (62), koji je postao slavan u originalnom blokbasteru iz 1986. kao poručnik Tom “Iceman” Kazanski, priznao je da se “ljudi bore da ga razumeju dok govori”, ali tvrdi da je on i dalje “potpuno ista osoba”.

Nakon godina finansijskih nevolja, Kilmerova bivša devojka Šer platila je njegove medicinske račune kada se probudio u lokvi krvi, koju je iskašljao nakon što je izrasla kvržica i izazvala poteškoće pri gutanju.

Pošto se našao na crnoj listi Holivuda, Val je bio primoran da istupi pred šefovima u nastavku filma sa Tomom Kruzom.

On je tvrdio: “Tom je bio Maverik, ali Maverikov neprijatelj je bio Iceman. Njih dvojica su išli zajedno kao so i biber. Nije važno što me producenti nisu kontaktirali. Kao što su The Temptations pevali ‘Ain’t too proud to beg’”.

Napisao je u svojoj autobiografiji “I’m Your Huckleberry” da je kobnog jutra mislio da će umreti, nakon čega mu je urađena hitna traheotomija.

Šer je čak dogovorila da se leči na čuvenoj medicinskoj školi “David Geffen”, gde je dva meseca bio podvrgnut hemoterapiji i zračenju. Nakon toga, živeo je u raskošnoj kući za goste pevačice u Malibuu, pišući u svojoj knjizi: “Jednom kada Šer nađe put u tvojoj glavi i srcu, ona nikada ne odlazi”.

IzvorB92
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Rodžer Voters demantuje da je otkazao koncerte u Poljskoj: Podržavam mir, a ne nuklearni rat

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters demantovao je pisanje pojedinih medija u Poljskoj i Velikoj Britaniji u vezi sa tim da je...
Reklama
musicpocket