ZAYN OBJAVIO TREĆI ALBUM “NOBODY IS LISTENING”

IZDVOJILI SE SINGLOVI “BETTER” I “VIBEZ”

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Pozorišne premijere u martu (Vol. 2): cela Srbija van Beograda

Zanimljivi projekti kao pravi poduhvati u doba pandemije bez vidljivog kraja Mnoga pozorišta po Srbiji, kao i u...

Koncerti tokom marta u Beogradu: Crvena jabuka, Neno Belan, Orthodox Celts, Queen Real tribute

Da li nam se bliži kraj agonije sa pandemijom?Koncertni kalendar za mart u Beogradu biće uglavnom samo u dva...

FESTIVAL POLJSKIH FILMOVA „VISLA” U SRBIJI (04.03. – 07.03.)

Festival savremenog poljskog filma „Visla” biće realizovan od 4. do 7. marta u digitalnom izdanju na veb stranici www.mojeekino.pl...IZDVOJILI SE SINGLOVI “BETTER” I “VIBEZ”


Pop zvezda Zayn Malik objavio je u petak, 15. januara novi, treći studijski album “Nobody is Listening” za diskografsku kuću RCA records iz Njujorka, saopštio je regionalni distributer – kuća Menart.

Na novom materijalu Zayn je koautor svih pesama, gde naglašava uticaj R’n’B zvuka na svoj rad, dok su stihovi pesama duboko lični, kako je publika već i navikla.
Zanimljivo je da je na trećem albumu on preuzeo kompletnu kreativnu kontrolu, od dizajna naslovne strane do zvuka, i tako je snimio CD kakav je oduvek želeo.

Sa albuma se već prethodno izdvojio prvi singl “Better”, koji je do sada ostvario preko 105 miliona strimova na svim platformama, dok je spot za prvih deset minuta od puštanja već imao pola miliona pregleda.

Aktuelni singl “Vibez”, američka medijska kompanija Billboard, zaslužna za top liste muzičkih albuma i singlova, opisala je kao “jednostavnu R’n’B numeru, koja izražava ljubav uprkos neslaganju, a kreirana je tako da prikaže svu veštinu jednog od najboljih vokala u modernoj pop muzici”.Malik je objavio dva albuma – Mind Of Mine (2016), kojim je postao prvi muški solo izvođač sa albumom na prvom mestu simultano u Velikoj Britaniji i Americi i Icarus Falls (2018) – prema podacima muzičkih digitalnih servisa, do sada je strimovan preko nezamislivih i neverovatnih pet milijardi puta.

Sarađivao je sa veoma značajnim koleginicama kao što su Sia na izuzetnom i zaraznom planetarnom hitu “Dusk Till Dawn” i Taylor Swift na duetskoj numeri “I Don’t Wanna Live Forever”, kao deo soundtrack-a za erotičan film “50 nijansi mračnije” (Fifty Shades Darker), a gostovao je i kod Rihanna-e na numeri “Angel”.

Ostali hitovi su mu svakako i “Pillow Talk”, “Let me”, “Satisfaction”, “Addicted” i imao je uspešan duet sa pevačicom Zhavia Ward na hitu “A Whole New World” za Diznijev igrani film “Aladin” (2019) Gaja Ričija, gde je duha iz čarobne lampe tumačio Vil Smit.

Uz muzičku karijeru, bivši član tinejdžerske pop grupe “One Direction” uspešno gradi imidž jedne od savremenih modnih ikona, njegov lik je krasio naslovnice prestižnih modnih časopisa, od Vogue do GQ, koji mu je dodelio i nagradu “Most Stylish Man”.

Najnoviji album se može preslušati na sledećem linku https://smarturl.it/NIL
Redosled pesama na albumu Nobody is Listening :

1. Calamity

2. Better

3. Outside

4. Vibez

5. When Love’s Around (feat. Syd)

6. Connexion

7. Sweat

8. Unfuckwitable

9. Windowsill (feat. Devlin)

10. Tightrope

11. River RoadPop muzičar je otvorio telefonsku liniju za svoje fanove koji putem nje mogu da preslušaju kratke delove pesama sa novog albuma: 1-833?IAM-ZAYN

Takođe širom sveta organizovane su žurke sa preslušavanje novog albuma https://www.nobodyislisteningparty.com/event


Strip crtač Noah Sterling i Zayn su se udružili u stvaranju digitalne strip serije od koji će svaka od sedam strana ispričati priču vezanu za neku od pesama sa novog albuma.

Vizuali digitalnog stripa izlaziće svake nedelje od 21. januara:
Calamity (Comic 1) + Better (Comic 2), Outside (Comic 3) + Vibez Comic (Comic 4), When Love’s Around, feat. Syd (Comic 5) + Connexion (Comic 6), Sweat (Comic 7) + Unf**kwitable (Comic 8), Windowsill, feat. Devlin (Comic 9) + Tightrope (Comic 10) i River Road (Comic 11).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket