ZAVRŠNI KONCERT TREĆEG ROK KAMPA ZA DEVOJČICE

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

J.R. August, Jonathan i Nipplepeople predvode line up Let’s Rock festivala u Šibeniku

Tvrđava sv. Mihovila 21. juna slavi Svjetski dan glazbe i pozdravlja ljeto! Ichabod, Ischariotzcky, J.R. August,...

Preminuo Mori Kante, poznat po hitu “Yeke yeke”

Gvinejski pevač i muzičar Mori Kante koji je svetsku slavu stekao sa hitom "Yeke yeke" osamdesetih godina,...

KLUB FEST U ZEMUNU KONAČNO OTVARA ŠIROM VRATA ZA KONCERTE POSLE PANDEMIJE

OD EYESBURN, PREKO NIKOLE VRANJKOVIĆA I “GIFT” DO ATHEIST RAP-A Stišala se strast oko...

Čak 33 devojčice iz različitih delova Srbije uzrasta od 11 do 14 godina okupile su se u Domu učenika u Knjaževcu. Treći RKZD održava se od 14. do 20. jula 2019. godine kao neprofitni program namenjen devojčicama koje se interesuju za rok muziku i upoznavanje vršnjakinja sličnih interesovanja. Tokom 7 dana učesnice će učiti osnove ili usavršavati sviranje gitare, bas gitare, bubnjeva i klavijatura, a po prvi put ove godine, neke od devojčica će imati priliku da nauče osnove koncertne produkcije i podešavanja zvuka. Devojčice će zajedno napraviti bendove u kojima će vežbati, a poslednjeg dana kampa svaki bend će izvesti po jednu pesmu na koncertu otvorenom za publiku! 

Pored radionica instrumenata i zajedničkih probi, u programu su i radionice pevanja, pisanja tekstova, komponovoanja, kao i upoznavanja sa muzičkom i tehničkom opremom. Mentorke, organizatorke i gostujući edukatori/ke će sa devojčicama razgovarati o predrasudama i stereotpima, ljudskim pravima, digitalnoj bezbednosti, muzičkom novinarstvu, raditi na njihovom samopouzdanju i smanjivanju treme pred javni nastup ali i ohrabrivati njihove talente i potencijale. Gošća na ovogodišnjem kampu je i predsednica Svetske mreže rok kampova za devojčice (GRCA), Dženifer Stivens iz Sjedinjenih država.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na završni koncert treće generacije Rok kamp za devojčice u subotu, 20. jula od 17 časova na platou ispred Doma kulture u Knjaževcu.

Tom prilikom biće organizovan besplatan autobuski prevoz iz Beograda, tako da svi zainteresovani da prisustvuju mogu da se prijave na mail:rokkampzadevojcice@gmail.com u što kraćem roku u emailu sa naslovom KONCERT U KNJAŽEVCU kako bismo vam rezervisali mesto u autobusu (u jednom mailu moguće je prijaviti najviše dve osobe).

Okupljanje za polazak na završni koncert iz Beograda za Knjaževac je u 12 časova u subotu 20. jula ispred nekadašnje Glavne železničke stanice u Beogradu – Savski trg

2. Na koncert su dobrodošli svi: mame, tate, ujaci, tetke, bake, deke, braća, sestre, prijatelji, komšije, potpuni stranci, kolege muzičari i muzičarke i drugi kulturnjaci, aktivisti i aktivistkinje, omladinski radnici/e, mediji, i svi zainteresovani da čuju kako zvuče mlade rokerke i da uživaju u njihovom nastupu. Ulaz na koncert je naravno besplatan!

Treći Rok kamp za devojčice podržala je Ambasada SAD u Beogradu, Mama Cash, FRIDA Fond, Ministarstvo kulture i infoemisanja, ERSTE banka Srbija i Falceast. Partneri projekta su radionica Proto, Dom učenika srednjih škola Knjaževac, Dom kulture Knjaževac, Coca Cola Hellenic, Anđeli kolači i kompanija Statovac. Medijski pokrovitelj projekta je muzički portal Balkanrock.

Izvor: Femix projekat

Fotografije: Rock kamp promo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album “Sve pred lice pravde”

Antiglobal etno pankeri Neozbiljni pesimisti objavili su mini album "Sve pred lice pravde", audio i video zapis njihovog specijalnog...

POTVRĐENO: EXIT FESTIVAL OD 13. DO 16. AVGUSTA

Nakon što se epidemija završila u većini balkanskih zemalja, predsednica vlade Srbije Ana Brnabić po preporuci Kriznog štaba zamolila je EXIT Festival...

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album “Najgore tek dolazi”

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album "Najgore tek dolazi" koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!