ZAJEDNIČKI KONCERT NIČIM IZAZVAN I VIS LIMUNADA

0
Reklama

Izvor: Milica Ilić – Music pocket

Fotografija: Aleksandar Zec

Ukoliko  se još uvek niste odlučili gde ćete provesti Dan zaljubljenih sa svojim partnerom/partnerkom imam sjajan predlog za Vas i verujem da će Vam se svideti.

Studentski kulturni centar Novi Sad ovom  prilikom Vas poziva da dodjete na zajednički koncert popularnog domaćeg sastava Ničim izazvan i VIS Limunada koji će  svojim posetiocima prirediti veče za pamćenje u autentičnom prostoru praćeno odličnom muzikom i sa puno emocija.

Iako je karakteritično da na koncertima povodom Dana zaljubljenih publika dolazi u pratnji svoje voljene osobe, to ne znači da na ovaj koncert  nisu dobro došli  i oni koji su sami ali su veliki zaljubljenici u muziku benda Ničim izazvan.

Ničim izazvan je bend koji broji 9 izvrsnih muzičara a njihov rad se bazira na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim  unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevnicom koja se krije iza banalosti koja nas orkužuje. Oni nisu usmereni na jedan žanr tako da se kroz njihovu muziku i tekst provlače ritomovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka, što ih čini specifičnima.

VIS Limunada je muzička grupa, orkestar koji oživljava ne samo muziku pedesetih i šezdesetih godina XX veka, već i atmosferu evropskih festivala tog perioda. Kako sami članovi kažu, bez nostalgije ali sa žarom oni prenose energiju koja ne gubi na vrednosti čak i u svetlu složenih protivurečnosti koje su usledile nakon tog perioda.

Karte za njihov zajednički koncert su dostupne od 18. januara ,  cena karte u pretporodaji je 800  dinara (MUNGOS CdShop i GIGSTIX), na vratima je 1000 dinara tog dana. Specijalne karte sa jedinstvenom pozicijom se takodje mogu naći u pretporadaji i njihova cena je 1200 dinara u  gigstix prodajnim mestima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here