Zagreb Beer fest objavio datum održavanja

0
Reklama

Zagrebački Park dr. Franje Tuđmana i ovog će proleća postati spoj muzike, pivskog osveženja i druženja, zahvaljujući besplatnom festivalu Zagreb Beer fest – open-air festivalu koji se ove godine održava od 18. do 21. maj, što će takođe biti i njegovo šesto izdanje.

Festival će ove godine, kao i prethodnih godina posetiocima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom i više od 180 vrsta piva. Kao i do sada, publika će moći uživati u koncertima rock, pop i hip-hop žanrova, a osveženje će moći pronaći u ponudi asortimana industrijskih i craft pivovara te street food zalogajima.

Nakon atmosfere na prošlogodišnjem izdanju festivala koju su predvodili Let 3, Vojko V i Matija Cvek, ekipa iz organizacije poručuje “krenite planirati godišnji, jer se Zagreb Beer Fest vraća u sunčani park dr. Franje Tuđmana”, i dodaju da će prvi koncertni izvođači biti uskoro objavljeni.

Prošlogodišnji popis muzičkih imena činili su domaćae rock ikone Let 3, Kojoti i Hladno pivo, a svoj koncertni povratak imali su beskompromisni sinjski rockeri M.O.R.T. Hip-hop heroj Vojko V publiku je 2018. godine oduševio svojim nastupom na Zagreb Beer Festu, a prošlog proleća vratio se na festivalsku pozornicu. Na krilima uspeha albuma prvenca i osvojenih Porin nagrada, na festivalu je nastupio i Matija Cvek, a plesnu pop atmosferu upotpunili su samozatajni electro-pop dvojac Nipplepeople.

Osim njih, festival je pružio priliku za predstavljanje uživo i novim generacijama, pa su tako na pozornicu festivala stala interesantna nova regionalna imena – Prazna lepinja, Podočnjaci, kris, tam i Deenoise. Publika je mogla uživati i u proverenim pop i rock klasicima koje su izvodili Ljetno kino, ABBA Real Tribute Band i Ballbreakers (AC/DC Tribute).

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here