Zabranjeno pušenje u Novom Sadu!

0
Reklama

Legendarni sastav „Zabranjeno pušenje“ nastupiće u Novom Sadu prvi put nakon više od dve i po godine, na zimskom izdanju Blokstok festivala, a ostalo je još svega nekoliko karata po promotivnoj ceni! U subotu 3. decembra publika će u Fabrici u Kineskoj četvrti moći da čuje kako stare, dobro poznate hitove koji imaju kultni status, tako i da premijerno prisustvuju promociji novog studijskog albuma „KARAMBA!“ Ovaj kultni koncertni prostor, u kojem su nastupala sva važna imena ex-YU rokenrola, biće krcat, jer se očekuje da bend, predvođen Sejom Sexonom provede publiku kroz najblistavije momente svoje 40 godina duge karijere.

Prvi koncert u ovoj turneji imali smo u Rijeci gde nas je publika frenetično pozivala na bis, a već prvi taktovi pjesme „Ibro dirka“ izazvali su pravu euforiju u dvorani koja je dostigla kulminaciju tokom nezaboravnog hita s prvog albuma benda „Šeki is on the road again“. Sad, uz „Fildžan viška“, obećavamo istu atmosferu na sledećoj stanici – u Novom Sadu“, kaže frontmen Sejo Sexan, uoči koncerta.

Organizatori festivala ističu je da dolazak ovako velikog i uticajnog benda sa karijerom dugom 42 godine na Blokstok daje zimskom izdanju festivala novu dimenziju i obećavaju najviše standarde tehničke realizacije i koncert za pamćenje.

Kao predgrupe Zabranjenom pušenju, nastupiće dva mlada novosadska sastava „Neon“ i „Prljava Frekvencija“, pobednici konkursa za demo bendove koji je Blokstok organizovao pred julsko izdanje izdanje festivala u Železničkom parku. Ovim želimo da mladim neafirmisanim bendovima pružimo kontinuiranu podršku tokom cele godine,“ objašnjava Marko Tančik, direktor festivala.

Novih sto ulaznica, po specijalnoj ceni od 1.200,00 dinara mogu se kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže Gigstix продајне мреже

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here