Zabranjeno pušenje snimilo spot za numeru Ispod radara

0
Reklama

Kultni bend Zabranjeno pušenje snimio je spot za pesmu “Ispod radara”, koji će biti objavljen u četvrtak 19.1.2023, a za one nestrpljive otkrili su i kako je nastajao u kratkom making of videu.

Zabranjeno pušenje snimalo je spot u Sarajevu, na prelepoj Ilidži, a mnoštvo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, koji je kao i spot režirao Jasmin Jatić.

Kako je za uspeh benda najzaslužniji pevač, u ovom videu, za razliku od spota, glavni glumac sam ja, a videćete i da je tokom snimanja najveći deo vremena posvećen mom ulepšavanju, da li zato što je to bilo najvažnije ili najteže, zaključićete i sami”, kaže frontmen benda Sejo Sexon, koji je i jedan od autora pesme “Ispod radara” uz Elvisa J. Kurtovicha, Tomislava Andrića i Tonija Lovića.

Spot je sniman u YU Caffeu, koji je po Sejovim rečima “poslednji bastion rokenrola na Ilidži“, a u njemu pored članova benda glume i Ivona Baković, glumica i voditeljka televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

Ova tužna ljubavna priča, snimljena uz podršku Turističke zajednice kantona Sarajevo i Opštine Ilidža, treći je spot s dvostrukog albuma “Karamba!”, objavljenog u 6. mjesecu 2022, s kojeg su već objavljeni spotovi za pjesme “Korona hit pozitivan” i “Ekrem”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here