ZABAVNA EMISIJA “ŠTA SAM TEBI & KO SAM SEBI” NA TELEVIZIJI K1

GLUMCI, MUZIČARI, SPORTISTI, VODITELJI

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Koncerti danas u Beogradu i Novom Sadu (Subota, 26.09.2020.)

Rock Opera, Raw Hide, Stray Dogg, Komična opera Danas je bio planiran i koncert Orthodox Celts u...

Muzičari Andre Rieu, Ara Malikian i Lara Fabian prebačeni za sledeću godinu

Situacija se ne smiruje oko pandemije i zato još uvek nema velikih koncerataSvetski priznati violinisti Andre Rieu...

ODRŽAN ČETVRTI KONTAKT – ONLINE, 21- 22. septembar 2020

21- 22. septembar 2020. Ugrožena industrija / Endangered Industry ReCreating Music...

GLUMCI, MUZIČARI, SPORTISTI, VODITELJI

Kablovski kanali muzičara Željka Joksimovića – K1, Kazbuka i TV Doktor polako zauzimaju značajan i zapažen medijski prostor na tržištu telekomunikacija naše zemlje. Preko Telekoma Srbija kao operatera možete gledati ove kanale, a mi za danas izdvajamo projekat neobičnog i pomalo nespretnog naziva “Šta sam sebi & ko sam tebi”.

Sve tri televizije su krenule sa emitovanjem u samom jeku pandemije, krajem marta i do sada su se pozicionirali sa nekoliko atraktivnih formata.
Već smo predstavljali kompletan muzički licencirani serijal “Coke Studio” sa mnogim zvezdama koje tokom svoje epizode izvode 10-ak numera i imaju ispovesti kao intervju sa nevidljivim sagovornikom.

Marketing mag i veliki stručnjak u svetu advertisinga, vlasnik agencije “Communis” – Ivan Stanković, inače suprug voditeljke i novinarke Maje Žeželj, prvi put se sada našao u ulozi isped kamera. Imao je naravno i od koga da uči, sigurni smo da mu je žena pokazala sve tajne zanata dikcije i oslobađanja od treme u TV biznisu, a on je učinio sve ostalo – osmislio je idejni koncept za ovaj serijal o poznatima, veče “1 na 1”, odnosno samo voditelj i gost. Scenario se zasniva na okvirima da su i ličnosti pravi brend po sebi, a da to ne moraju biti samo klasični proizvodi.
Videćete i sami, serijalu svakako nedostaje barem neki video prilog, inserti koji bi obogatili sadržaj dijaloga sa veoma interesantnim sagovornicima. Ovako, svakako je korisno, ali kao da su zaboravili i da dodaju soli u inače sasvim ukusan specijalitet.


Iz glumačke sfere tu su Nataša Ninković i Dragan Bjelogrlić, ali i Frano Lasić koga znamo i kao ranije veoma uspešnog pevača (jednom godišnje u beogradskom Domu omladine održava svoje koncerte sa hrvatskom klapom).

Iz sportskog univerzuma gostovao je i fudbaler Dejan Stanković, dok neke veze sa ovim ima u upravi kluba Crvena zvezda i – Dan Tana, inače najpoznatiji kao svetski, a naš filmski producent iz prave meke Holivuda.
Uz njih je i košarkaški trener Božidar Boža Maljković.

Legenda filmske primenjene muzike je i profesor sa FDU – Zoran Simjanović Simke, nekada vođa grupa “Siluete” i “Elipse”, najplodniji kompozitor za kultna ostvarenja sedme umetnosti (Grlom u jagode, Balkan eskpres, Bure baruta, Nacionalna klasa, Boško Buha…), a od muzičara imali smo i gosta iz regiona – Tonči Huljić, inače i producent mnogih hrvatskih telenovela, lider pop atrakcije “Magazin”.
Tonči je imao i svoje veče u spomenutom projektu “Coke Studio”.


Naravno, ne može proći ništa bez dr Neleta Karajlića ili Nenada Jankovića, sada i književnika sa tri romana iza sebe, velikog muzičara sa bendom “Zabranjeno pušenje”, a trenutno solista sa pratećim sastavom “Osiromašeni uranijum”. Upravo u ovom novom muzičkom životu Nele je ostvario trijumf u Beogradu sa spektakl koncertima na Ušću – Beer festu 2018. i stadionu Tašmajdan 2019, kao i svuda po Srbiji.
Glumac, kompozitor, scenarista, reditelj, ali i voditelj-učesnik šou programa “Ja volim Srbiju” na RTS1. Retko svestrani umetnik.

Gosti prve sezone serijala bili su i voditeljka Jovana Joksimović, supruga vlasnika ove televizije, kao i Ana Bučević, hrvatska motivaciona govornica i life couch.

Izdvajamo:

NATAŠA NINKOVIĆ

Prošle godine ova vanserijska pozorišna, filmska i TV glumica bila je aktuelna sa odličnom melodramom “Ajvar” koja je na mnogim filmskim festivalima osvojila nagrade. Delo rediteljke Ane Marije Rossi predstavilo je Natašu u sasvim novom svetlu, u liku emotivne osobe koja doživljava krah sosptvenog braka i nemoćna je da bilo šta spreči ili promeni. Natašin ravnopravni partner je uvek vrhunski Sergej Trifunović uz besmrtnu rolu Vesne Čipčić, koja nam je veoma nedostajala na velikom platnu.

Od serija Natašu ste 2019. mogli da pratite u krimi drami “Ubice mog oca” – sezona 4, kao i popularnom naslovu “Senke nad Balkanom” (sezona 2).
Sledeći projekti tokom i posle korone čekaju ovu damu – serija i film “Kralj Aleksandar” Zdravka Šotre prema romanu Vuka Draškovića, TV serija iz 15 epizoda – “Vreme zla” po delu Dobrice Ćosića, u produkciji Gorana Šušljika, a iza oba projekta stoji kompanija United Media za TV Nova S.
Od novih filmova možemo je očekivati u potresnoj ratnoj priči “Dara iz Jasenovca” Predraga Antonijevića.


DRAGAN BJELOGRLIĆ

U poslednje vreme najaktuelniji na malom ekranu kao autor, reditelj, producent, ko-scenarista i glavni glumac istorijske krimi serije “Senke nad Balkanom” – dve sezone. Drugi serijal se i dalje reprizno emituje na Prva TV.
Čuveni Boba iz “Boljeg života” dugo je nosio taj nadimak, da bi kasnije došao taj prelomni trenutak kada je Boba postao – Bjela!

Gledali smo ga i u mlakoj triler seriji “Tajkun”, dok je sada u više paralelnih projekata – scenarista sa Nikolom Pejakovićem Koljom na filmu o Tomi Zdravkoviću, gde potpisuje i ko-produkciju uz Željka Joksimovića; glavna rola u filmu i seriji iz 10 epizoda “Nečista krv” Milutina Petrovića, kao i duže odlagani naslov “Bilo jednom u Srbiji” o razvoju i napretku Leskovca, takođe film i mini serija (igraju još Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Viktor Savić).


Svih 11 epizoda prve sezone “Šta sam sebi & ko sam tebi” su pred vama.

Ivan MakragićOSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Muzički program danas u Beogradu i Novom Sadu – sreda, 30. septembar 2020.

Rock, klasika, sve umereno, da bi bilo balansa 1) Festival Uličnih svirača, Novi...

Ponovo radi bioskop Dvorane kulturnog centra (DKC) u Beogradu

Za početak - “Otac”, “Sumrak” i “Istina”Bioskop Dvorane Kulturnog centra Beograda (DKCB) otvoriće svoja vrata za posetioce od četvrtka, 1. oktobra, u...

Nemanja Radulović ponovo opčinio na Kolarcu prve večeri serije koncerata (ponedeljak, 28.09.2020.)

Kolarac je moj drugi dom, ali ne samo moj nego i vaš, i raznih muzičara i umetnika!Mnogima omiljeni virtuoz na violini Nemanja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!