ZA DAN ZALJUBLJENIH THE BESTBEAT U NIŠU

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nedelja se čeka 29. 11. u 21h / Nemesis livestream concert !

Lokalnoj publici već poznate devojke iz sastava Nemesis će vas svojim žestokim zvukom i energijom u onlajn...

Prodat prvi strip u kom se pojavio Betmen

Prvi primerak u kome se pojavio Betmen postao je najskuplji strip sa Mračnim vitezom koji je ikada...

Slavna pevačica Ledi Gaga dolazi na Jahorinu

Slavna pevačica Ledi Gaga će, prema rečima fudbalskog menadžera i bivšeg fudbalera Ognjena Koromana, u januaru doputovati...

Izvor: Julijana Vincan PR menadžer

Fotografija: Petru Iva

Beogradski The Beatles tribute sastav „The Bestbeat“ održaće koncert u klubu „Feedback“ u Nišu na Dan zaljubljenih, 14. februara 2019. godine sa početkom u 22 časa.


Grupa „The Bestbeat“ je nastala 2005. godine i čine je: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić u ulozi Džordža Harisona i Vitomir Milićević kao Ringo Star.


Nastupajući po velikim evropskim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet se poslednjih godina uvrstio u najbolje kontinentalne atrakcije i svojim izvođenjem i scenskim nastupom verno dočarava duh fenomena grupe „The Beatles“.


U posebnom izdanju najprodavanijeg američkog časopisa „Newsweek“, posvećenog 50. godišnjici singla „Love me do“, „The Bestbeat“ je bio među 30 najistaknutijih Bitlsovih tribjut bendova na planeti 2012. godine. Od tada su još mnogo napredovali kao sastav koji godinama nije menjao svoje članove.


Bend je do sada nastupao u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švicarskoj, Austriji, Belorusiji, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Belgiji i Bugarskoj, ali njihovi najdraži nastupi su bili 14 koncerata u Liverpulu na manifestaciji „Beatle Week 2014“, u svim mestima na kojima su Bitlsi svirali pre 50 godina, pre svega – u klubu „Cavern“.

Širimo ljubav prema muzici koja je prošla test vremena uz zvuke Liverpula na dan ljubavi u Nišu, sa radošću.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 dinara na sledećim lokacijama: Galileo Tours (Nikole Pašića 35) i Vintage Shop (Davidova 9).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Robbie Williams ne dozvoljava da korona ove godine otme Božić

Muzičar peva nešto drugačiju pesmu ovoga Božića - novi hit singl “Can't Stop Christmas” - sanke Deda...

Marčelov poklon vernoj publici

„Iako mračna i teška stvar, ’Sveti bes’ oduvek je spadao u one publici najdraže”, kaže Marko Šelić Marčelo o novom izdanju pesme koja...

Koncert Pjevačke družine Svetlane Spajić i Bokana Stankovića: Online jedinstveno iskustvo

Online koncert dvoje eminentnih srpskih muzičara, Svetlane Spajić i Bokana Stankovića, na lokalitetu Đavolje Varoši biće emitovan u četvrtak, 17. decembra u 20...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!