Z++ i Keni nije mrtav 19.avgusta u Beogradu

0
Reklama

Jedan od vodećih regionalnih izvođača z++, održaće svoj beogradski koncert u četvrtak 19.avgusta u kultnoj Zappa barci. Poznat po hitovima „Kabriolet“, „Ljeto već je gotovo“, „Magija“ ovaj hrvatski autor održaće nastup u jeku koncertne sezone. Te večeri sa njim nastupa i atratkivni gitarski trio Keni nije mrtav, pa je žutka celovečernjeg programa zagarantovana.

Ulaznice za ovaj koncert su pretprodaji po početnoj ceni od 700 dinara, i njihov broj je limitiran. Vrata Zappa barke se otvaraju od 21 čas. Organizator poručuje publici da sačuva svoje ulaznice, jer ih očekuje i još jedna avantura o kojoj će uskoro biti više reči.

z++ jedno je od najperspektivnijih imena hrvatske scene, a od kako se pojavio, niže redom samo hitove. Već prvim albumom „18++“ iz 2019. godine bilo je jasno da je pokrenuo novi talas i podigao lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve svoje pesme. Drugi album „zauvijek“ z++ je objavio krajem 2020. godine, a naišao je na izuzetno pozitivne reakcije publike, ali i struke svuda u regionu.

Keni nije mrtav je atraktivna gitarska troja koja pre pandemije beleži rekordan broj nastupa u Srbiji. Mešavina raznih muzičkih uticaja i pravaca, formirala ih je u jedinstveni koncertni doživljaj jednog potpuno novog pristupa punk muzici. Sjajan provod na njihovim koncertnim setovima izgradio ih je u bend koji pravi odlične žurke na kojima publiku provozaju kroz razne muzičke pravce. 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here