VREME POČINJE SADA NA MOJOFF PLATFORMI / Ljubavna poslastica koja stiže u pravi čas

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Romantična komedija sa elementima fantastike film „UKRATKO“ (Long Story Short) od sutra je premijerno dostupan onlajn na MojOFF platformi. Topla, smešna i fantastična priča, koja stiže u pravi čas da nas zagreje u ovim hladnim danima, govori o tome šta se dešava kada previše odlažemo stvari i poručuje da pazimo šta želimo – jer šta ako nam se to zaista ostvari? U ovom slučaju kredo „samo jednom se živi“ pada u vodu i pokazuje nam na komičan način posledice loših odluka, te nas ovo ostvarenje na pravi način priprema za pravljenje spiska novogodišnjih želja i odluka.

Glavni protagonista ove romanse je Tedi (Rejf Spal) koji stalno kasni sa važnim stvarima. Njegove nezavidne veštine upravljanja vremenom navele su ga da dođe na novogodišnju zabavu u poslednjim sekundama odbrojavanja do ponoći, gde naleće na potpuno nepoznatu, ali zanimljivu devojku Lien (Zahra Njuman). Tedi se budi jutro nakon svog venčanja i otkriva da može da putuje kroz vreme, tako što na svakih nekoliko minuta prelazi u narednu godinu svog života.

Podsetimo, MojOFF platforma nastala je prošle godine kao jedinstveni MojONline filmski festival, a s početkom leta 2021. online filmska “dvorana“ MojOFF postala je atraktivna platforma koja uz pomoć pretplate, publici i posetiocima ovog Online mesta, pruža ekskluzivan filmski repertoar.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Koncert EVA BRAUN 14. februara 2022. u 21:00 // Dom omladine Beograda

Dom omladine predstavlja koncert jedne od najvažnijih domaćih pop-rok grupa u poslednjih 30 godina!Prefinjena melodična muzika i poetski tekstovi...
Reklama
musicpocket