Vraća se ruska senzacija t.A.T.u. !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Pevačica Lena Katina najavila je na svom Instagramu kako se na proleće 2022. godine vraća ruska muzička senzacija t.A.T.u.

Rekla je kako će se t.A.T.u. ponovno okupiti i zamolila publiku da predloži i DJ-e da nastupe zajedno s njima.

https://www.instagram.com/reel/CUh12P7j919/

Ova ruska grupa, u kojoj se osim Lene nalazi i Julia Volkova, postala je planetarno popularna kako zbog muzike tako i zbog svog pojavljivanja i navodne ljubavi između pevačica. Postale su simbol i LGBT zajednica širom sveta, a zbog čega su često i cenzurisane, pa su im spotovi zabranjeni na TV kanalima.

Sve u svemu postale su najveća ruska atrakcija. Debitantski album “200 Po Vstrechnoy” iz 2001. godine doživeo je veliki uspeh u Istočnoj Evropi što ih je odvelo do potpisivanja ugovora za Interscope Records i engleske verzije albuma “200 km/h in the Wrong Lane” 2002. godne. Album je doživeo platinasti tiraž za milion prodatih primeraka i postao je prvi album neke strane grupe koji je dosegao broj jedan u Japanu. U Americi je dosegao zlatni tiraž, a pesme “All the Things She Said” i “Not Gonna Get Us” postaju veliki hitovi. Čak su 2003. godine predstavljale Rusiju na Evrosongu s pesmom “Ne ver’, ne boysia” i su završile treće.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket