Vikend sa Brkovima u KSB-u 10. & 11. novembra

0
Reklama

Bend „Brkovi“ koji su prepoznatljivi po svom vlastitom„PunkFolkWellness“ stilu, stižu u Banjaluku. Za svoje najvjernije fanove početkom novembra u banjalučkom Klubu studenata održaće čak dva koncerta, 10. i 11. novembra, a koji su najavljeni kao „Vikend sa Brkovima“.

Biće ovo prava poslastica za sve njihove fanove kojih je u Banjaluci zaista mnogo. Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u gradu na Vrbasu, atmosfera je uvijek bila navijačka, stadionska, a klubovi krcati. Isto se očekuje i ovoga puta. Ono što je sigurno dobre svirke i odlične atmosfere neće nedostajati na „Vikednu sa Brkovima“, jer kako i sami kažu Brkovi vole Banjaluku, a Banjaluka voli Brkove.  

Bend postoji od 2004. godine. Iza njih su sjajni studijski albumi, sa brojnim hitovima koje publika na njihovim nastupima pjeva u glas. Svirali su veliki broj koncerata širom Evrope i Balkana i koncertno su veoma aktivni. Pjevač benda Shamso69 (Vedran Pehar) autor je većine tekstova i muzike.

U pretprodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM po koncertu. Prodaja će se vršiti putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u. Prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima kreće od ponedjeljka 02. oktobra.

Vidimo se u Klubu studenata Banjaluka 10. i 11. novembra od 21:00. Dođite jer „Brkovi su da se vole“.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here