VentArtly dame preporučuju: Muzikom do dobrog raspoloženja

Nenametljiva i prijatna svirka kao idealna podloga za ugovaranje budućih saradnji

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

“Kratki metar iz ženskog ugla” online u Institutu “Servantes” od 7. decembra

Novi španski filmovi ženskih autorskih rukopisaČetiri kratkometražna filma španskih rediteljki biće dostupna od 7. do 28. decembra za besplatno gledanje na Vimeo...

Kad raznolikost spaja, a umetnost podstiče pomirenje!

Beograd, Niš, Rijeka, Sarajevo, Tuzla - regionalna mreža B#ART podržava nevladine organizacije koje besplatno pružaju umjetničko/muzičko obrazovanje djeci i...

Promocija kolekcije svih albuma YU grupe povodom 50. rođendana u petak (4.12.)

Šta je pola veka za čovekaIzuzetan i značajan jubilej od 50 godina postojanja, rok sastav YU grupa (nastali...

Nenametljiva i prijatna svirka kao idealna podloga za buduće saradnje


Još od “malih nogu” maštale su da pokrenu privatni biznis. Ipak, one su muzičarke na prvom mestu, i onda se pitate gde je ta veza između umetnosti i profesionalnog preduzetništva? Zašto da ne, ako imaju talenat za sviranje i komponovanje, što se ne bi oprobale u još jednom zahtevnom, ali zanimljivom izazovu? Ne može da škodi, a mogu puno toga dobiti u svakom smislu.

Milica Grujić i Nina Birač, kume i poslovne saradnice, zaključile su da je našem tržištu neophodna jedna agencija u kojoj će se naći veliki izbor različitih ansambala za nastupe na venčanjima, krštenjima, korporativnim i drugim gala proslavama. Sa idejom koja ih je pratila tokom 13 godina veoma značajnog iskustva u kvartetu “Habanera”, odlučile su da otvore firmu pod nazivom “Ventartly“, čiji je zadatak da odgovori svim potrebama ljudi koji tragaju za pravim muzičkim sadržajem.

Spomenuta agencija dve kreativne muzičke dame u svojoj ponudi ima 10 orkestara – sa harfom, gitarom, violinom, električnom violinom. Na solo instrumentima sviraju razni sastavi – duo, trio, kvartet, koji izvode svima omiljene pop i rock obrade stranih i domaćih imena.

Kada govorimo o uvodnoj muzici na venčanju, nešto nesvakidašnje bi svakako bila kombinacija harfe i violine. Takođe, za izlazak torte predlažemo električnu violinu koja bi nastupila sa DJ-em, te bi na jedinstven način napravila zanimljiv presek i podigla atmosferu, objašnjava Nina Birač. – Ukoliko je reč o poslovnoj proslavi gde je akcenat na razgovoru među saradnicima, mi smo podobni i za celovečernji nastup – muzika koju izvodimo je nenametljiva i prijatna, odnosno idealna podloga za dobro ugovaranje budućih saradnji.


Svaki ansambl daje svoj jedinstveni vizuelni pečat, uklapa se u ambijent događaja, a muzika koju oni izvode je prepoznatljiva i popularna, bazirana na pop, rock klasicima i standardima, kao i filmskim temama.
A ovih dana, kada su mnoge proslave otkazane i odložene, šarmantne muzičarke i njihove kolege redovno objavljuju različite online live snimke uz kućnog ambijenta na društvenim mrežama, smatrajući da je muzika lekovita i tokom izolacije i vanrednog stanja.

Sve nas je zatekao ovaj nevidljivi neprijatelj zvani COVID 19 i svi smo se našli u “nebranom grožđu”. Nikome nije lako i svako na svoj način pokušava da prevaziđe datu situaciju. Mi smo shvatili da ljudima možemo barem malo pomoći u toj borbi tako što ćemo im prezentovati lepu muziku i tako im slati pozitivnu energiju i osmehe, iskrena je Milica Grujić, uz savet da je neophodno da svoje misli fokusiramo na one lepe trenutke koji će neminovno doći.

Ako imate nedoumice vezano za muziku na vašem venčanju, rođendanu ili bilo kojim proslavama, potreban vam je savet, inspiracija, ili jednostavno želite da uživate uz dobru muziku, posetite sajt www.ventartly.com gde vas čekaju brojne korisne informacije koje su ove vredne devojke pripremile.
I svakako, ukoliko ste ovih dana željni dobre muzike, možete pratiti njihove Instagram i Facebook profile i uživati u nadahnutim mini svirkama.

Prepustite se vrhunskom muziciranju i lepoj umetnosti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

“Kratki metar iz ženskog ugla” online u Institutu “Servantes” od 7. decembra

Novi španski filmovi ženskih autorskih rukopisaČetiri kratkometražna filma španskih rediteljki biće dostupna od 7. do 28. decembra za besplatno gledanje na Vimeo...

Legendarna YU grupa obeležila sinoć (04.12.) svoj 50. rođendan izuzetnom kolekcijom svih albuma

Jedan akord dovoljan za rokenrol, a dva su već gužvaJubilej od čak pet decenija postojanja, uz promociju boks set izdanja “50 godina YU grupe”...

EDO PLOVANIĆ MUZIKA.HR: Imam jednu excelicu sa svime šta želim napraviti, čovječe, nema kraja

U najnovijem nastavku naše muzičke PR priče, upoznajemo veoma zanimljivog, ambicioznog, nadasve svestranog mladog čoveka, koji je do sada postigao toliko toga kao da...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!