Veliki Pink Floyd Tribute Show stiže u Srbiju!

0
Reklama

Vrhunski show i jedinstvenu Pink Floyd magiju doživećete u nedelju, 20. novembra od 20h u Hangaru Luke Beograd!

Nakon najvećeg australijskog i najvećeg britanskog, prvi put u Srbiju dolazi najveći evropski Pink Floyd Tribute projekat!

U Beograd nam dolazi devetočlani sastav sačinjen od profesionalaca i istinskih fanova grupe Pink Floyd. Kako uz ovo legendarno ime ide i zahtevna produkcija, za audio i vizuelni doživljaj će se, pored sjajnih muzičara na bini, postarati i Full Production, zatim Johnny Grudić, producent, inženjer zvuka i muzički direktor projekta, kao i dizajner svetla Dino Petrina. „Hey you“, „Wish you were here“, „Time“, „Learning to fly“, „Great gig in the sky“, „Shine on you crazy diamond“ i mnogi drugi hitovi odvešće vas na putovanje kroz sve faze rada Pink Floyda.

Ulaznice za koncert možete kupiti na nekom od prodajnih mesta Tickets-a i online na https://tickets.rs/tour/pink_floyd_tribute_show_541.

Prvih 300 ulaznica u prodaji su po ceni od 1200 RSD. Drugih 300 ulaznica prodavaće se po ceni od 1500 RSD. Nakon 600 prodatih ulaznica, njihova cena biće 1800 RSD a na dan koncerta 2200 RSD.

Pink Floyd Tribute Projekat:

Facebook event:

https://fb.me/e/1QvGn8uGH

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here