Veliki beogradski koncert grupe Sanitarium 1. decembra u Božidarcu

0
Reklama

Alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji nedavno je objavio svoj debi album „Udarac glavom“ u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs.  Nekoliko meseci unazad Sanitarium promoviše ovo izdanje širom Srbije, a njihovu „neograničenu energiju“ će prvog dana decembra moći da oseti i beogradska publika, jer se Sanitarium vraća u Božidarac!

Eto, dočekasmo i taj beogradski koncert! Božidarac se ponavlja, a mi vam obećavamo još jači i spektakularniji lajv nastup kakav do sada niste imali prilike da vidite od nas!“ kaže Viktor Kiralj i dodaje: „Zaista smo se potrudili da unesemo novine, iskoristićemo prednost mraka i manipulacije svetla, ali to je sve što vam mogu odati sada.

Društvo na bini će Sanitariumu praviti bendovi Goatmare & the Hellspades i BG Bagra, što znači da je odlična svirka zagarantovana!

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji i možete ih naručiti preko facebook stranice benda ili u SDžP Caffe-u (Milana Rakića 1a). Na veče koncerta, cena ulaznice biće 700 RSD.

Akcija 3+1 karta gratis važi samo u pretprodaji! Ne gubite vreme, organizujte se sa ortacima i dođite na najjaču svirku u gradu!“ kaže bend i naglašava: „Budi tačan, svirka kreće bez kašnjenja!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1404757043813122

Sanitarium:

https://www.facebook.com/SanitariumBend

https://www.instagram.com/sanitarium.official_/

https://www.youtube.com/@SanitariumBend

Multimedia Music

www.multimedia-music.com

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here