Velika novosadska promocija novog albuma benda Neprijatelj Prelazi Zeku 12. novembra u SKCNS Fabrici!

0
Reklama

Svojim četvrtim albumom „Krv, suze, nojz“, novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku zaokružuje deceniju rada. U odnosu na prethodne albume, ovaj je koncipiran kao Live izdanje. Koncertna promocija biće održana 12. novembra u SKCNS Fabrici sa početkom u 20 časova, a kao specijalni gosti nastupiće bendovi Kurwabanda i Neon. Ovom prilikom bend poklanja 3×2 ulaznice.

Sve što je potrebno da se uradi jeste da se u komentaru na poslednjoj objavi na Facebook stranici benda postavi omiljeni stih iz neke od njihovih pesmama.

Troje najbržih dobijaju ulaznice.

Neprijatelj Prelazi Zeku od samog starta čini ista petorka. Već prekaljeni sa jasnim stavom i neiscrpnom inspiracijom, svojevrsnom energijom, poznat publici kao sastav koji bolje zvuči uživo nego na albumu. Beskompromisno angažovani tekstovi pozivaju pojedince na buđenje iz letargije a uporedo sa tim upiru prstom na odgovorne za celokupno stanje društva. „Krv, suze, nojz“ predstavlja suštinu postojanja ovog benda i na ovaj način otvaraju novo poglavlje svoje egzistencije tumaranja muzičkim svetom.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 rsd a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online:

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/12-dogadjaji/3908-neprijatelj-prelazi-zeku

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 800 rsd, a moći će da se kupe i na biletarnici Fabrike koja će biti otvorena od 19 časova.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here