Večeras finale Beer Festa uz Konstraktu, Sunshine, E-play i Queen Real Tribute!

0
Reklama

Nakon obilnih padavina u toku prethodnog dana, sunce se izborilo sa oblacima za finalno veče Belgrade Beer Festa, koje biće održano večeras, 22. avgusta, na već dobro poznatoj lokaciji, beogradskom Ušću.

Festival se punom parom priprema za završnicu, a kapije festivala će biti otvorene već u 18h. Na glavnoj bini program počinje već u 19h, kad nastupa Queen Real Tribute. Nakon toga, celokupan program glavne bine biće održan ranije u odnosu na planirano vreme, te će Konstrakta i Zemlja Gruva izaći na scenu već u 20.30h, Sunshine u 22h, a festival će zatvoriti E-Play koncertom u 23.15h. Vremenske prognoze najavljuju vedro do umereno oblačno veče, bez padavina.

Glavna zveda večerašnjeg festivalskog dana je Konstrakta koja je pre nekoliko dana obišla lokaciju festivala: „Velika je bina, mogli bismo da uključimo i plesačice“, izjavila je razgledajući binu, „Bočno ovo su sve ekrani? Ovo je impozantno, nikad veće!“ oduševila se Konstrakta i najavila da će u nastup uključiti i rekvizite, te da na Ušće dolazi sa svojim bendom Zemlja gruva. „Samo još nisam navežbala kako da bacim peškire u publiku, ja zamahnem, on padne tu“, nasmejala je Konstrakta sve prisutne.

Izuzetno nam je drago da je Beogradski festival piva u toku prethodne tri večeri ugostio više od 200.000 ljudi, koji su, uprkos vrućinama i promenljivim vremenskim uslovima, pokazali kako izgleda festivalski provod u Beogradu.

Ulaz u Cloud i koncertnu zonu Beogradskog festivala piva je SLOBODAN, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje na festivalu do kraja njegovog trajanja isključivo GOTOVINOM i PLATNIM KARTICAMA.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1500 dinara.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here