„VEČE KOMEDIJE“ U KOMBANK DVORANI UZ STAND UP SHOW FILIPA UGRENOVIĆA

UZBUDLJIVO I NEZABORAVNO „VEČE KOMEDIJE“ U KOMBANK DVORANI UZ STAND UP SHOW RADIO VODITELJA I KOMIČARA FILIPA UGRENOVIĆA I AKCIONU KOMEDIJU PATRIKA HJUZA „TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE“

0
Reklama

DOŽIVITE PITKI HUMOR POZNATOG KOMIČARA I AKCIONU KOMEDIJU SA VRSNIM HOLIVUDSKIM GLUMCIMA ANTONIOM BANDERASOM, SELMOM HAJEK, MOGRANOM FRIMANOM, SEMJUEL L. DŽEKSONOM!!!!

Selma Hajek, Rajan Rejnolds, Semjuel L. Džekson, Antonio Banderas, Mrogan Friman deo su neponovljive glumačke postave koja čini najnovije holivudsko filmsko ostvarenje TELOHRANITELJ MAFIJAŠEVE ŽENE, koje će biti prikazano u okviru VEČERI KOMEDIJE u Velikoj Sali Kombank Dvorane 24. juna u 20.30h.

Pre filma u 20h, upravo na ovu tematiku, svoj stand up show izvešće radio voditelj, ali stand up komičar – FILIP UGRENOVIĆ. Nakon prošlogodišnjeg nastupa u Kombank Dvorani , u okviru kojeg je svoj show izveo zajedno sa još 6 poznatih domaćih komičara, Ugrenović se vraća na scenu kultnog prostora. On će u svom polučasovnom nastupu kroz primese sarkazma, ironije, surovosti modernog društva, ali i primese pitkog humora obraditi filmsku tematiku i posetioce zabaviti, a što je najvažnije, nasmejane uputiti na uzbudljivo filmsko putovanje uz najnoviju akcionu komediju čuvenog reditelja Patrika Hjuza.

Za sve posetioce od 19.30 je pre večeri pune smeha organizovan koktel druženja u Holu Kombank Dvorane.

O filmu

Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson) – ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život.Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Hajek). Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa.
U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u ulozi koja za sada ostaje misterija.

Ko je Filip Ugrenović

Filip Ugrenović je poznati beogradski voditelj na radiju, što kako kaže, znači da zasigurno nije dovoljno lep za televiziju. Objašnjava da ga je muka naterala da makar mora biti duhovit. Što ne znači da je uspeo. Ima bradu, nema kosu. Ima stomačinu, nema apetita. Ima devojku, mada joj još to nije rekao. Čovek kod koga je sve naopako. I zlo. Živi na Konjarniku, a ne navija za „Partizan“. Rođen u istoj ulici gde i Viktoriba i Tozovac. Nažalost, nikad ih nije upoznao. Ili na sreću, ako pitate njih. Scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, voditelj kvizova i zaštitni glas Radija 3. Ovo je stvarno, bez šale. Stand upom se bavi pet godina i za to vreme nasmejao je mnoge ljude od Triglava do Đevđelije.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here