Veče bluza na Kastelu- Kolja i Grobovlasnici u subotu 19. avgusta u Banjaluci

0
Reklama

Nikola Kolja Pejaković, kultni kantautor, muzičar, glumac, režiser i scenarista  zajedno sa svojim bendom Grobovlasnici na radost njihove verne publike i sugrađana konačno će nastupiti na najlepšoj koncertnoj lokaciji u Banjaluci – tvrđavi Kastel, u subotu 19. avgusta. 

Ovaj vrsni muzičar na muzičkoj sceni stekao je status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod imenom Kolja i Smak Bijelog dugmeta. Pejaković je svoj specifičan autorski izraz nastavio sa pesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Usledio je i treći album “Grobovlasnici” (2013). Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom “4 Prsta”, a izdvojile su se pesme “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i “Svaku noć je isti mrak”.

Na pitanje kako bi opisao muziku koju svira, sam Pejaković kaže: „Kako god okreneš, to je bluz“, stoga ćemo zajedno uživati u večeri bluza, 19. avgusta na letnjoj pozornici tvrđave Kastel.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su po ceni od 15 KM putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Na dan koncerta cena ulaznice biće 20 KM, a iste će se moći kupiti i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

Koncert počinje u 21:00, a vrata tvrđave otvaraju se u 19:00.

Sve informacije o ovom, kao i ostalim događajima u organizaciji OK team-a, pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here