URBAN SESSIONS koncerti u Beogradu 30. i 31. avgusta na platou kod Pobednika Buč Kesidi i Marko Luis

0
Reklama

U poslednjim danima avgusta Centar Beogradskih festivala – CEBEF organizuje u Beogradu jedinstveni dvodnevni muzički događaj, URBAN SESSIONS, 30. i 31. avgusta na Kalemegdanu, na platou kod spomenika Pobedniku. Nastupiće najtraženiji izvođači novije generacije muzičara: bend Buč Kesidi (30. avgusta) i Marko Louis (31. avgusta). Oba nastupa počinju u 21 čas.

Ulaznice po ceni od 800 i 1.250 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs, gigstix.com i biletarnicama Ticket Vision-a. Na dan koncerta cena karte biće  1.500 dinara.

Buč Kesidi je levoruki indi-rokenrol-elektro-disko duo iz Pančeva osnovan 2014. godine sa idejom da uzrdmaju i obogate trenutnu scenu originalnim i najmodernijim rokenrol izdanjima. Najnovijim albumom „Euforija“ bend je sebe nedvosmisleno postavio kao predvodnike nove generacije alternativne scene u Srbiji. Njihovi singlovi TIHO i Nema ljubavi u klubu beleže višemilionske preglede na mreži YouTube. Nastupom 30. avgusta „kod  Pobednika“ obradovaće svoje brojne fanove koji željno iščekuju njihov beogradski koncert.

Marko Louis jedan je od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih kantautora na našim prostorima, poznat po originalnom zvuku i upečatljivim nastupima uživo.  Njegova muzika privlači pažnju u celom regionu, objavio je četiri studijska albuma i jedan „Live“. Posebno se izdvajaju njegovi hitovi Shine on me, Imao sam ružne sne, Ćutaću i duet sa Lenom Kovačević Kraj. Markovu muziku često nazivaju „Balkan soul“, a koncert pod nazivom „Leto je Pobednik!“ Marko Louis održaće u utorak 31. avgusta.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here