UPRKOS OPTIMIZMU, OTKAZAN INMUSIC FESTIVAL U HRVATSKOJ !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Saopštenje prenosimo u celosti:

Usprkos optimizmu koje je donijelo otkriće više vrsta cjepiva protiv COVID-19 krajem 2020. godine te najave plana procjepljivanja svjetskog stanovništva u prvim mjesecima 2021. godine, borba protiv ove više sile, bez presedana u modernoj povijesti, u realnosti se pokazuje dugotrajnijom i izazovnijom od očekivanja.

Stvarno stanje pandemije u Europi u proljeće 2021. godine za nas, kao i za mnoge druge festivale, nažalost uvjetuje samo jedan ishod – ni ovog lipnja neće biti moguće održavanje INmusic festivala #15. Novi datumi održavanja INmusic festivala #15 biti će od 20. do 22. lipnja 2022. godine, a festivalski kamp će ugostiti posjetitelje 15. INmusic festivala od 17. do 24. lipnja 2022. godine. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 i prateći kamp naravno ostaju važeće za nove datume održavanja INmusic festivala #15.U intenzivnoj smo komunikaciji o odgodi dogovorenih nastupa sa svim objavljenim i neobjavljenim izvođačima. Obzirom da je u pitanju iznimno zahtjevan proces ponovnog ugovaranja čitavih turneja koji zahtjeva složenu međunarodnu koordinaciju, izvođači i organizacija festivala mole za strpljenje i razumijevanje dok se odgode najavljenih turneja ne zaključe.

U protekloj godini dali smo sve od sebe i s kolegama iz svih krajeva Europe trudili se naći rješenje i odgovorne načine da vratimo velika glazbena događanja pred mnogobrojnu publiku. Dali smo sve od sebe, ali trenutno stanje pandemije zahtjeva još strpljenja i ustrajnosti. Tužni smo, razočarani i umorni, kao i vjerujemo mnogi od vas. Ipak, tokom i ove protekle godine pune iščekivanja i neizvjesnosti javljali ste nam se sa riječima ohrabrenja i mnogobrojnim sjećanjima sa prethodnih INmusic izdanja – hvala vam na tome. Kao i uvijek do sada, to je naš motiv da ustrajemo i dalje.

Budite nam zdravo, solidarno i naći ćemo put i iz ove krize.

https://web.facebook.com/INmusic.festival

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket