Uhapšena Suzan Sarandon – Galerija

0
Reklama

Holivudska glumica Suzan Sarandon uhapšena je juče, bruje svjetski mediji.

Kako prenosi „People“, Suzan Sarandon privedena je nakon što je učestvovala na protestu u Kapitolu države Njujork. Protest je organizovan u znak podrške radnika restorana.

Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji dobijaju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

Glumica je nakon kompletnog procesuiranja puštena iz pritvora, kao i ostali učesnici protesta, ali fotografije na kojima je policajci odvode sa lisicama na rukama postale su viralne.

Suzan Sarandon je pre privođenja govorila na mitingu gde je istakla da su ti radnici izuzetno važni.

Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumjeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspješnim poslom”, istakla je glumica.

Međutim, to nije jedini protest na kome je Sarandon učestvovala. Samo nekoliko dana ranije priključila se protestu Udruženja pisaca Amerike. Suzan Sarandon uhapšena je i 2018. godine kada je pružila podršku migrantima.

Glumica se nikada nije libila da javno izrazi svoje mišljenje, te je u fokus pažnje domaćih medija dospela nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika koje je uputila na njegov račun.

Naime, glumica je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković “pametovao” Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

Pojedini svetski mediji su njegov odgovor stavili ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi Osake i Simon Bajls.

Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi”, napisala je Suzan.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here