U ponudi festivalski paketi za Nektar OK Fest 2021

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Brojni OKfestovci koji su od objave lineupa za ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa 2021, a koji će se 13/14/15 avgusta održati na Tjentištu, željno iščekivali početak prodaje festivalskih paketa, od danas mogu do svoje odabrane OK ponude.  

U ponudi su paketi koji podrazumjevaju boravak u nekom od smještajnih objekata na Tjentištu, prevoz, festivalsku ulaznicu, aktivnosti u okviru posjete Nacionalnom parku Sutjeska, ili uvijek željeni paket za boravak u OK kampu, omiljenom mjestu festivalske publike.

Paketi ponude za boravak na Nektar OK festu 2021 dostupni su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking . Svi paketi koji se odnose na bukiranje hotelskog i apartmanskog smještaja na samoj lokaciji, bukiraju se direktno preko organizatora, dok se najtraženiji paket OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbjeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica, može kupiti putem prodajnih sistema kupikartu.ba i Gigstix. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 12. avgusta.

Kako je ranije i najavljeno, svi kupljeni paketi i aranžmani za festivalsko izdanje 2020. koje nije održano, važiće i za nove datume festivala u 2021. godini. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net .

Podjsećamo još jednom da nas sedmo izdanje Nektar OK Fest-a očekuje na jednoj od najljepših lokacija u BiH i regiji, Nacionalnom parku Sutjeska i to 13/14/15 avgusta, uz odličan muzički program na kojem će na tri festivalska stage-a nastupiti preko 20 domaćih i regionalnih izvođača. Samo neka od imena koja nas očekuju na Tjentištu su: Bajaga i instruktori, Van Gogh, Hladno pivo, Darko Rundek & Ekipa, Goran Bare & Majke, Brkovi, Zoster, Atheist Rap, Ritam Nereda, Marko Nastić, Mladen Tomic, Marina Karamarko i brojni drugi.

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel.

Vrijeme je za muziku, vrijeme je za zabavu….vidimo se na Tjentištu 13/14/15 avgusta.

#budiOK

IzvorOk fest
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket