U junu četvrto izdanje Lovestock festivala – Kaštela grad ljubavi!

0
Reklama

Postoji izreka koja kaže kako je muzika ljubav u potrazi za rečima. Kaštelani su i ove godine odlučili da poklone ljubav svima. Tom prilikom organizovana su tri festivalska dana koja uključuju koncertne večeri, ali i dvodnevni program za decu – navode organizatori.

Prva tri izdanja kaštelanskog festivala ljubavi očarala su mnogobrojnu publiku i izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Kaštela, kao i prihvaćenosti od strane domaćina.

Kroz festival dosad je prošlo više hiljada posetilaca koji su uživali u nezaboravnim nastupima muzičara, kao i različitim muzičkim žanrovima žanrovima, poput elektronske muzike, rocka i bluesa koji dominiraju globalnim zvukom. Magična lokacija, poznati umetnici i izvanredna produkcija čine ovaj festival “must see” za sve festivalske fanove.

Da bi stvari zvučale još bolje, festival se nalazi u samoj blizini mora, na svega nekoliko koraka od centra Kaštel Lukšića. Osim sjajno opremljenog prostora festivala, može se rezervisati smeštaj u hotelima, vilama i apartmanima u krugu od nekoliko stotina metara od Lovestock festivala.

Uz sve to, Kaštela pružaju i nezaboravne doživljaje u susretima sa lokalnim vinarima, magičnim dvorcima i prirodom,  kao i legendom o ljubavi Miljenka i Dobrile koja Kaštela s pravom svrstava u „storytelling“ destinacije.

Četvrti Lovestock festival će ove godine biti održan od 16. do 19. juna na predivnoj lokaciji Novog parka u Kaštel Lukšiću. Koncertni program počinje u 20.30, a dečji u petak i subotu od 10 do 12 sati.

Za ovogodišnju produkciju pobrinuće se „Cash Sound“ team koji zna kako da napravi odličan zvuk i izgled same bine na kojoj će nastupiti M.O.R.T., Daliborovo granje, Šumski, Stonebride, The Screaming Wheels, Tight Grips, One Dread i Cheeky. Od ove godine počinjemo i sa predstavljanjem kaštelanskih muzičara pa će se na binu popeti grupe Tvrtko stijena i Grim Burns – rekao nam je umetnički direktor festivala Joško Grgin.

Ideja vodilja za ovogodišnji odabir muzičara bio nam je kvalitet i originalnost izvođača i njihova izražajna različitost, kako bi zadovoljili različite ukuse publike – navodi Grgin, koji je uz večernje koncerte najavio i Dečji Lovestock koji će biti održan u jutarnjim satima petka i subote uz vođstvo Nataše Jukić.

Ulaz na sva festivalska dešavanja i ove godine je besplatan.

Dobrodošli su svi oni ljudi koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namere bez ikakvih predrasuda,  jer Lovestock festival je mesto koje širi slobodu, ljubav i sreću – dodao je.

Lovestock:  https://www.facebook.com/lovestockkastela

Video najava:

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here