Tús Nua energičnim singlom “Lights out” otkrile više detalja o dugoočekivanom studijskom izdanju!

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nakon sjajnih kritika na prvi album ‘Horizons’Tús Nua publici sada predstavljaju pesmu “Lights out” kojom najavljuju dugoočekivani, drugi studijski album. Energični singl sniman je u ‘Chicken Sound Studiju’ Vedrana Kovačića – Belog, kao i sve pesme sa debi albuma ‘Horizons’ kao i singlovi “Ride i “Palindrome”.

Mix su radili Vedran Kovačić i Tús Nua, a master potpisuje Igor Meister. Na bubnju im gostuje Andrea Pedron, a vokale, gitare, bas gitaru i sinteve snimile su same Tús Nua (Jelena Božić i Jordi Ilić). Devojke iz Tús Nua svoj drugi studijski album objavit će u oktobru ove godine, a novim singlom objavile su i saradnju sa izdavačkom kućom Rock Svirke Records. Pesma “Lights out” dostupna je na svim striming servisima.

Nakon hiljada kilometara pređenih na evropskim turnejama, sa zadnjim odsviranim koncertom u matičnom Zagrebu na sam dan proglašenja pandemije, Tús Nua su se vratile u studio, sada kao kao dvojac, da dovrše drugo studijsko izdanje. Za njega Jordi i Jelena kažu da je rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja. Za razliku od prvenca ‘Horizons’, ovaj album je više “unutra” nego “napolju”, zahvaljujući promeni iz tria u duo, manjim brojem gostovanja i svim što ih je zateklo od izdavanja prošlog albuma. Podsetimo, album ‘Horizons’ objavile su 2017. godine i dobile su kritike hvale od publike i struke. Među pesmama objavljenima na albumu našla se i “Fight!” koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pesma dana.

“Lights Out”:

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket