Tribina „Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas“ // 17. mart // SKCNS Fabrika

0
Reklama

Tribina pod nazivom „Heavy metal novinarstvo i magazini u Srbiji i Jugoslaviji, od početka do danas“ održaće se u petak 17. marta 2023. u 19 sati, u SKCNS Fabrici, koja se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5, u Novom Sadu.

Gosti – učesnici tribine biće Jadranka Janković – Nešić, Branimir Lokner i Konstantin Polzović, troje eminentnih rokenrol i heavy metal novinara i promotera u Srbiji, Evropi, svetu i regionu, pokretači nekada uticajnog magazina „Hard Metal“ i urednici i novinari muzičkih časopisa i specijalizovanih heavy metal magazina „Ćao“, „Rock“, „Metal Hammer“, „Explosive“, „Rock starz“ i mnogih drugih.

Domaćin i moderator tribine biće Obrad Škrbić, direktor Ustanove SKC Novi Sad, jedan od nekadašnjih urednika „Hard Metala“, novinar i promoter rokenrol i metal muzike.

Predviđeno trajanje tribine je 2 sata, a nakon toga publika će imati priliku da uživa u trosatnom nastupu novosadskog benda British Steel, koji izvodi hard rock i heavy metal hitove legendarnih i poznatih izvođača kao što su Black Sabbath, Judas Priest, Saxon, Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake, Rainbow, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Motorhead, UFO, Thin Lizzy, i mnogih drugih. 

Ulaznice, po ceni od 500 dinara, moći će da se kupe na biletarnici Fabrike. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 18 časova.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here