TRESE, LUPA, UDARA

podeli

popularno

Trese, lupa, udara,, ukrašen je rok standardima i glam rok himnama, a pre svega je baziran na Kojinoj muzici iz filma “Kako je propao rokenrol”, koji je, po mišljenju mnogih, kulminacija svih stremljenja osamdesetih godina prošlog vijeka u bivšoj Jugoslaviji, odnosno uspešna završnica jednog izuzetno kreativnog umetničkog perioda jugoslovenske kulture, koju je, kao i sve ostalo, razvalio bratoubilački rat. Koja je u filmu ovekovečio i oživeo prvog, možda i jedinog rokenrol superjunaka poznatog kao Zeleni Zub.

Pored Koje, postavu benda “Trese.Lupa.Udara” čine Švaba iz benda “Električni Orgazam” i sastava “The Restless” na bas gitari i vokalu.

Za bubnjevima je Vul iz bendova “Disciplin A Kitschme” i “exPopečitelji”. Prateće vokale u ovom sastavu obezbjeđuju Manja iz benda “Disciplin A Kitschme” i Đurđica iz sastava “The Restless”.

Trese lupa udara 15. Novembra svira u Klubu Fest. Pretprodaja ulaznica po ceni od 700 dinara na sanku gore pomenutog kluba.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket