TOP 4 NOVITETA

0
Reklama

Izvor: Dušan Mihajlović – Music Pocket

Fotografija: Promo

Plastic Sunday – Hodaj nestani je novi spot sa albuma Svetlost u tebi. Muzika se bazira na bubnju i basu, ritam je veoma zarazan, tekst je kratak ali je poruka koju šalje više nego jasna. Niški bendovi su inače i prepoznatljivi po tome što su uvek bili ovako direktni. 

Besne Gliste – Ja znam da si tu je novi spot ovog Beogradskog benda. Mešavina raznih pravaca muzike izmiksovana u jednoj pesmi. Ono što može da se posebno oseti dok se pažljivo sluša ova pesma je da svaki pojedinac benda tačno zna šta treba da radi. Izuzetan timski rad je iznedrio izuzetnu numeru.

Aleksa Stanković – Lost and found je novi singl sa nadolazeće albuma ovog autora. Šta reći o čoveku koji svira svaki instrument uz koji provede više od deset minuta. Totalni sluhista sa već izgrađenim muzičkim stilom. Šteta je što njegov rad ne prati veći broj ljudi.

Door Window Nine – Eastern je prvi a Ride Your Mind drugi spot ovog benda. O njima ću samo ukratko jer nema bili kakvog smisla pisati neke dublje analize: Energično, kreativno, precizno samouvereno!

https://youtu.be/_a5zorP-NPE
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here