TOP 3 NOVITETA

0
Reklama

Velibor Nikolić – Okean Sreće Ova pesma iako nije nova udahnula je novi život kroz akustičnu verziju. Muzika stvara neku potpuno drugačiju atmosferu u odnosu na originalnu verziju. Velibor je generalno zanimljiv jer kada god obrađuje neku pesmu (bilo svoju ili tuđu) uvek zvuči potpuno drugačije od originala, a kvalitet ostane na istom nivou. 
Nemesis – Dead endJe nova pesma koju prati i spot. Precizno, energično, kvalitetno. Generalno muzika koja prevazilazi granice ove zemlje. Pitanje je trenutka kada će ovaj bend probiti tu tampon zonu i stati rame uz rame sa Kreatorom, Amon Amarth, Arch Enemy, Kalmah i sličnim veličinama. Sva podrška za ove devojke.
Del Arno Bend – Ako znaš šta da radišOvaj album je prepun poruka. Njegova snaga je u toploti i komforu koji tera na bunt i razmišljanje. Gotovo protivurečan sam sebi, gura vas u brigu ali vam i govori da će biti sve u redu. Što se muzike tiče još jedan u nizu DAB album. Kada bi ovaj bend pravio Best of album verovatno bi morali sve svoje pesme da uvrste.

Izvor: Dušan Mihajlović – redakcija

Fotografije: Youtube screen shot

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here