TOP 3 NOVITETA

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Velibor Nikolić – Okean Sreće Ova pesma iako nije nova udahnula je novi život kroz akustičnu verziju. Muzika stvara neku potpuno drugačiju atmosferu u odnosu na originalnu verziju. Velibor je generalno zanimljiv jer kada god obrađuje neku pesmu (bilo svoju ili tuđu) uvek zvuči potpuno drugačije od originala, a kvalitet ostane na istom nivou. 
Nemesis – Dead endJe nova pesma koju prati i spot. Precizno, energično, kvalitetno. Generalno muzika koja prevazilazi granice ove zemlje. Pitanje je trenutka kada će ovaj bend probiti tu tampon zonu i stati rame uz rame sa Kreatorom, Amon Amarth, Arch Enemy, Kalmah i sličnim veličinama. Sva podrška za ove devojke.
Del Arno Bend – Ako znaš šta da radišOvaj album je prepun poruka. Njegova snaga je u toploti i komforu koji tera na bunt i razmišljanje. Gotovo protivurečan sam sebi, gura vas u brigu ali vam i govori da će biti sve u redu. Što se muzike tiče još jedan u nizu DAB album. Kada bi ovaj bend pravio Best of album verovatno bi morali sve svoje pesme da uvrste.

Izvor: Dušan Mihajlović – redakcija

Fotografije: Youtube screen shot

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket