Top 3 noviteta

0
Reklama

Keni nije mrtav – Plavo

Što se ove pesme tiče energično, snažno i precizno. Trenutak kad se čuje skrim na kraju refrena nekako celokupan otepevani tekst kao da vam je lupio pečat po sred čela. Kada sam ih prvi put čuo uživo rekao sam drugu da će oni jako brzo početi profesionalo da se bave muzikom. I ako je do sledeće njihove svirke kojoj sam prisustvovao prošlo tek nedelju dana ovo predviđanje se ispostavilo tačno. Mascom i Keni su podpisali ugovor i uskoro nas očekuje prvi profesionalni album ovog sastava.

https://www.youtube.com/watch?v=5agu4oBKtjc

Smoke Mardeljano – Wackson

Mnogo puta smo na rep sceni videli slične stvari. Jedan reper upućuje stihove drugom. Ono što razlikuje ovo od drugih sličnih pesam su mnogo kvalitetniji I koncizniji stihovi, kao I Smokeov britki glas.

Larska – Can’t Steal It

Bend Larska iz Kragujevca je izbacio novi, prvi, za one koji su ih čuli ranije dugo očekivani album. Album sadrži elmente stoner, grandž…. roka. Karakteristika albuma je da je odsviran na bubnju i dve bas gitare. Meni je ovo definitivno album godine. Sve pesme počevši od Wrong way-a do Grafta i Satyagraha su mi legle. Iskrena preporuka za sve ljubitelje stoner zvuka.

https://www.youtube.com/watch?v=k7gpBBDjA08
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here