TOP 3 NOVITETA

0
Reklama

Karpo-Gužva 
Prvi put sam za ovaj bend i ovu pesmu čuo preku Bunt rok festivala, i ne mogu da sakrijem oduševljenje pre svega glasom. Melanholični tekst i surf rok podloga daju ovom jedinstveno glasu taman dovoljno podloge da ova pesma brzo uđe u glavu i krene da se neobavezno pevuši prilikom tuširanja ili odlaska u krevet. Mladi momci za koje verujem da pravi uspeh tek sledi. Svoj muzički stil su već izgradili. Ako se budu malo više saživeli sa instrumentima moguće je da u njima dobijamo novi legendarni domaći bend.

ZeroTwo-Muckey weekend
Bend koji dolazi sa meni omiljene niške scene. Koliko god voleo T-Error, Proces, DDB, Stereo Bananu, Plastic Sunday.. ne mogu a da ne pomislim da je ovo osveženje kakvo je ovom gradu na muzičkoj sceni potrebno. Poznato lice koje se u više uloga na Niškoj alternativno sceni bori za gram umetnosti u ovom slučaju ostavio je hartiju, kameru i svo ostalo oružje kojim se bori i ovoga puta je uhvatio gitaru. Luka Radulović kombinuje gitarsko rifove uz D&B ritmove prekaljenog majstora Tjamila i stvara posebnu plesnu Jungle atmosferu.

Fluid undergraund-Nemam vremena
Ovaj bend svojom tamnom stranom ne prestaje da me intrigira. Tekst ove pesme je na nivou psihološke borbe, mračni zvuk i boja glasa u ovoj kao i u svakoj drugoj njihovoj pesmi uvlače vas u neki drugi mračniji svet, samo ako ste dovoljno hrabri da mu se ne odupirete. Ovo je definitivno bend čiju svaku narednu pesmu sa nestrpljenjem isčekujem.

Izvor: Dušan Mihajlović – redakcija

Fotografija: ZeroTwo – Bunt emisija

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here