TOP 3 NOVITETA

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Karpo-Gužva 
Prvi put sam za ovaj bend i ovu pesmu čuo preku Bunt rok festivala, i ne mogu da sakrijem oduševljenje pre svega glasom. Melanholični tekst i surf rok podloga daju ovom jedinstveno glasu taman dovoljno podloge da ova pesma brzo uđe u glavu i krene da se neobavezno pevuši prilikom tuširanja ili odlaska u krevet. Mladi momci za koje verujem da pravi uspeh tek sledi. Svoj muzički stil su već izgradili. Ako se budu malo više saživeli sa instrumentima moguće je da u njima dobijamo novi legendarni domaći bend.

ZeroTwo-Muckey weekend
Bend koji dolazi sa meni omiljene niške scene. Koliko god voleo T-Error, Proces, DDB, Stereo Bananu, Plastic Sunday.. ne mogu a da ne pomislim da je ovo osveženje kakvo je ovom gradu na muzičkoj sceni potrebno. Poznato lice koje se u više uloga na Niškoj alternativno sceni bori za gram umetnosti u ovom slučaju ostavio je hartiju, kameru i svo ostalo oružje kojim se bori i ovoga puta je uhvatio gitaru. Luka Radulović kombinuje gitarsko rifove uz D&B ritmove prekaljenog majstora Tjamila i stvara posebnu plesnu Jungle atmosferu.

Fluid undergraund-Nemam vremena
Ovaj bend svojom tamnom stranom ne prestaje da me intrigira. Tekst ove pesme je na nivou psihološke borbe, mračni zvuk i boja glasa u ovoj kao i u svakoj drugoj njihovoj pesmi uvlače vas u neki drugi mračniji svet, samo ako ste dovoljno hrabri da mu se ne odupirete. Ovo je definitivno bend čiju svaku narednu pesmu sa nestrpljenjem isčekujem.

Izvor: Dušan Mihajlović – redakcija

Fotografija: ZeroTwo – Bunt emisija

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket