Tool ide na evropsku turneju, najbliže Beč i Budimpešta

0
Reklama

Tol najavio europsku turneju sljedeće godine, 2024. Turneja kreće 25. svibnja u Hannoveru, a u nizu datuma ističu se Beč i Budimpešta kao, zasad, najbliže destinacije.

Maynard James Keenan, Adam Jones, Justin Chancellor i Danny Carey – trenutno su usred severnoameričke turneje koja traje do februara nakon čega sedi pauza, a dva meseca kasnije kreće turneja u ZAG Areni u Hannoveru u Nemačkoj 25. maja, a nastaviće dva dana kasnije nastupom u Ziggo Domeu u Amsterdamu.

Nakon toga, na rasporedu su tri nastupa delom Englesk,, koji će započeti nastupom u Birminghamu 30. maja, u Resorts World Areni. Bend će se potom zaustaviti u AO Areni u Manchesteru, a dva dana kasnije odsvirati poslednji britanski nastup u londonskoj O2 Areni. Ostatak zakazanih koncerata za 2024. nastavlja se u Parizu 5. juna, a trajaće do kraja meseca s nastupima u Berlinu, Krakovu, Budimpešti, Štokholmu i drugim mestima.

Razni festivalski setovi takođe su planirani za drugu polovinu godine – uključujući zaustavljanje u CopenHellu 22. juna i nastup na Tons Of Rock u Oslu 27. juna.

Ulaznice za sve glavne datume u prodaji su od ovog petka 17 novembra. Mogućnosti pretprodaje i VIP paketi takođe su dostupni.

Datumi evropske (i britanske) turneje:

Maj
25 – Hannover, DE ZAG Arena
27 – Amsterdam, NL Ziggo Dome
30 – Birmingham, UK Resorts World Arena

Jun
1 – Mančester, UK AO Arena
3 – London, UK O2
5 – Pariz, FR Accor Arena
8 – Berlin, DE Parkbühne Wuhlheide
10 – Beč, AT Wiener Stadthalle
11 – Kraków, PL Tauron Arena
13 – Budimpešta, HU BudapestAréna
18 – Köln, DE Lanxess Arena
20 – Dessel, BE Graspop Metal Meeting
22 – Kopenhagen, DK CopenHell
25 – Štokholm, SE Tele2 Arena
27 – Oslo, NE Tone kamena

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here