TOM SPEIT PODRŠKA TOMU ODELU U HALI SPORTOVA!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Dugo očekivani album inđijskog metal sastava Alitor zvanično je objavljen

Dugo očekivani album inđijskog metal sastava Alitor danas je zvanično objavljen na svim digitalnim platformama, dok su fizička izdanja...

Koncert “Ana & The Changes” odložen za drugu polovinu decembra

Koncert Ane Ćurčin i benda “The Changes” koji je trebalo da se održi 20. novembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda, a koji je...

Promocija kolekcije svih albuma YU grupe povodom 50. rođendana u petak (4.12.)

Šta je pola veka za čovekaIzuzetan i značajan jubilej od 50 godina postojanja, rok sastav YU grupa (nastali...

Tekst: Promo

Mladibritanski kantautor TomSpeit nastupiće kao specijalni gost Toma Odela na koncertu u Hali sportova “Ranko Žeravica” 12.februara! 

Tom Speit (Speight) je kantautor iz Londona koji u svojoj muzici vrlo uspešno stapa folk i savremeni pop. Kako je mladost proveo uživajući uz muzičke veličine kakve su bili “The Beatles”, “Simon and Garfunkel”, Džoni Mičel i “The Shins” i njegova autorska dela poprimila su nešto od tih uticaja: za njegovu muziku kažu da je “elegantna, prelepa i pevljiva”. Diplomirao je na “Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA)” gde je čak i od Pola Makartnija dobio hvale vezane za svoje stvaralaštvo.   

Od početka svoje karijere objavljivao je samo EP izdanja: njegov prvi autorski debi desio se 2016.godine kada je objavio “Little Love”, zatim i “Falling”, a nekoliko meseci kasnije svetlost dana ugledao je i “Love”. 2017.godine Speight je objavio još tri EP-a koje je producirao Chris Bond, a u čijem su nastajanju učestvovali i Turin Brakes kao i Lydia Clowes. “Willow Tree” izdao je u martu te godine, “My My My” u julu, a godinu je završio sa “Waiting”.

Fotografija: Promo album

U aprilu ove godine Tom Speit objaviće svoj prvi album “Collide” koji će promovisati i na samostalnoj turneji. Pre toga će nastupati uz Toma Odela  na nekoliko koncerata njegove “Jubilee Road” turneje koja će ga dovesti i u Beograd.  

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani mladi Britanac Tom Odel će u sklopu promocije svog najnovijeg albuma „Jubilee Road“ prvi put nastupiti u Beogradu.

Uz podršku Toma Spejta prirediće, sasvim sigurno, nezaboravno veče beogradskoj publici 12.februara u Hali sportova “Ranko Žeravica” – nemojte propustiti priliku da ih čujete!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Promocija kolekcije svih albuma YU grupe povodom 50. rođendana u petak (4.12.)

Šta je pola veka za čovekaIzuzetan i značajan jubilej od 50 godina postojanja, rok sastav YU grupa (nastali...

Pevač Roni Romero (Rainbow) specijalno za Music Star Production o supergrupi Intelligent Music Project

Omiljeni muzičari su mi Fredi Merkjuri, Dejvid Kaverdejl, Riči BlekmorVeć smo pisali nedavno na stranicama našeg magazina o prvoj stranoj grupi koja je negde...

Martin Mills legenda indie scene gost Runda Digital Day

Drugo izdanje Runda Digital Day-a kreće za dva dana, u sredu 02.12., pa će sve do petka, 04.12. sve biti u fokusu regionalne muzičke industrije....

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!