Tingo & DrvoTruo u Klubu FEST

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Bend po imenu Tingo nastupiće u četvrtak, 7. oktobra u kultnom zemunskom Festu zajedno sa bendom DrvoTruo iz Kikinde. Ulaz je 300rsd, a broj telefona za rezervacije je 0637008150. 

Električni kvintet neće preskočiti nijednu numeru sa debitantskog EP izdanja -na repertoaru su svi mlađi singlovi, kao i najnoviji singl ‘Jebiga’ koji je zaživeo u digitalnom svetu, pa i friške pesme koje nikada nisu izvođene uživo nit su ih bližnji naši ikada čuli!

Tingo su: Isidor Gerić, Nikola Marković, Petar Pitarević,  Tadija Telesković i Lazar Arsović.

DrvoTruo u nekoj vrsti odložene promocije predstavlja svoj prvi autorski album iz 2019. godine pod nazivom ‘Kakav bi ovo bio dan’, na kom su pomalo žanrovski izmešane pesme, pa tu ima alt-pop-rocka sa primesama bluesa i jazza. Pored toga, zemunska publika će ekskluzivno imati priliku da čuje live izvedbe novih pesama, singl ‘Svih ovih dana’ i neke neobjavljene.

DrvoTruo su: Jovan Bajkin – vokal, gitara; Srđan Stojanović – violina, prateći vokal; Aleksandar Lipovan – gitare, prateći vokal; Vladimir Vukša – bas i Sale Banjac – bubnjevi. 

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket