TIMBALAND, NELLY FURTADO, JUSTIN TIMBERLAKE „Keep Going Up”

0
Reklama

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju „Keep Going Up” preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u MPE attachmentu na dnu ovog e-maila.

Legendarni muzički producent i tekstopisac Timbaland predstavlja najvreliju muzičku saradnju godine pod nazivom Keep Going Up”, na kojoj mu se pridružuju Nelly Furtado Justin Timberlake. Ova numera označava producentov prvi singl nakon osmogodišnje muzičke pauze, a sada je konačno spreman da nastavi gde je stao! Novo izdanje donosi Timbaland-ov prepoznatljiv muzički potpis, moćni basovi naglašavaju dinamične stihove koje Nelly ponavlja poput mantre u refrenu, dok Justin ostavlja poseban pečat svojim tonskim visinama. Zajedno dokazuju da ni posle 16 godina hemija među njima ne jenjava, već da je jednako snažna kao i pre.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Trojac se upisao u muzičku istoriju 2007. godine kada su udružili snage na singlu „Give It To Me” koji je pored vrha Billboard Top 200 liste i milijardi slušanja na muzičkim servisima, ostao upamćen kao jedna od pesama koje su obeležile deceniju. „Keep Going Up” postavlja čvrst temelj za ono što Timbaland svojoj publici tek sprema, pa je tako najavio i dugoočekivani EP koji će predstaviti ove jeseni!

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here