TIDAL PULL NOVIM SINGLOM ŽELI DOBRO JUTRO JENNY LEWIS

0
Reklama

Tidal Pull je ime benda kojeg čine četvorica prijatelja iz Zagreba.

Mogli ste ih čuti ovo leto kad su objavili prvi singl „Dezen (Ljetna pesma za nesređan rođendan)“ koji je bio svež kao dašak maestrala u letnjo popodne, a pri kraju godine su pripremili drugi singl „Privitak“ koji je potvrdio da su ozbiljni u širenju svog big indie zvuka.

Danas objavljuju treći singl „Dobro jutro, Jenny Lewis“ koju su posvetili američkoj kantautoriki Jenny Lewis, ali i svakoj osobi koja zaželi iskoristiti dan. „Jenny“ nastavlja ciklus singlova s nadolazećeg albuma prvenca. U dosadašnjim su najavama pisali: „Ako se album ne desi, znači da se nama nešto desilo„. Međutim, album je sve bliže a oni su još uvek živi i zdravi.

Tidal Pull, utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici „big indie“ žanra, sviraju na engleskom, a pevaju na hrvatskom. Kao i uvek do sad, opisuju se kao „muzika koju čuješ kad nađeš još pomfrita na dnu vrećice iz Meka„, a ovoga puta tom opisu dodaju i (parafrazirane) reči Ninebreške ovčarke i glavne zvezde njihovog novog spota„čuti Tidal Pull je kao naći još psećih keksića ispod svoje zdjelice“.

Spot koji potpisuje Pavle Kocanjer možete pogledati odmah ispod, a „Dobro jutro, Jenny Lewis“ je dostupan i na svim streaming servisima. Miks je radio Matko Gaće, a za naslovnicu je ponovno zaslužna mlada zagrebačka umetnica Petra Divković.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here