“The State of Exit d.o.o.” – u stečaju zbog duga

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Još ova sezona i kraj: Netfliks potvrdio sudbinu najpopularnije serije

Španska krimi-serija "La Casa de Papel", ili kako se na engleskom zove "Money Heist" jedna od najomiljenijih...

ODLOŽEN KONCERT I NORVEŠKE ATRAKCIJE “WARDRUNA”

KLJUČNI DATUM JE 10. AVGUSTNaravno, to smo svi znali i očekivali, jer se drugačije i ne može...

Paul McCartney otkrio akustičnu verziju pesme koja se nalazi na novom box setu

Originalna pesma našla se na albumu “Flaming Pie” objavljeno 1997. godine na njegovom drugom najuspješnijem albumu. Sada...

Nad jednim od preduzeća povezanih sa festivalom “Exit” otvoren je stečajni postupak zbog neplaćanja obaveza. Stečajni postupak nad “The State of Exit d.o.o.” otvorio je Privredni sud u Novom Sadu, na predlog Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

Nad preduzećem “The State of Exit d.o.o.”, sa matičnim brojem 20048387, otvoren je stečajni postupak  na osnovu rešenja Privrednog suda u Novom Sadu, a stečajni razlog je – trajna nesposobnost plaćanja.

Kako stoji u oglasu objavljenom u dnevnom listu “Danas”, stečajni postupak pokrenut je prema predlogu poverioca, Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

Prema podacima Narodne banke Srbije, preduzeće “The State of Exit d.o.o”, u blokadi je još od 24. jula 2015. godine, odnosno ukupno 1830 dana.

Ukupan iznos blokade je 6.679.965,28 dinara.

Kako stoji u oglasu koji je objavljen u “Danasu”, Privredni sud u Novom Sadu pozvao je sve poverioce preduzeća “The State of Exit d.o.o.” da prijave svoja potraživanja, a dužnicima te novosadske firme da bez odlaganja izmire svoje obaveze prema njoj.

Prvo poverilačko ročište zakazano je za 8. septembar ove godine

Šta znamo o “The State of Exit d.o.o.”

“The State of Exit d.o.o.” je preduzeće registrovano za delatnost reklamnih agencija, a prema izjavi zakonskog zastupnika Bojana Boškovića, dostupnoj na portalu Agencije za privredne registre,  neaktivno je od 2017. godine. Vlasnici “The State od Exit d.o.o.” su Bojan Bošković, koji je i zakonski zastupnik, Ivan Milivojev, Miloš Ignjatović i Mladen Pavlik.

Preduzeće u kojem je otvoren stečaj registrovano je na adresi Vase Stajića 18, Novi Sad, kao i “Fondacija The State of Exit”, čiji je upravitelj takođe Bojan Bošković. Ova fondacija osnovana je sa ciljem da “pomogne u planiranju, organizaciji i realizaciji projekta Exit festival”, kako stoji u javno dostupnim podacima Agencije za privredne registre.

Na istoj adresi u Novom Sadu nalazi se i Udruženje “Exit”, čiji su zakonski zastupnici Bojan Bošković i Milan Ignjatović, a koje je osnivač “Fondacije The State of Exit”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

MUZIČKI PROGRAM DANAS I SUTRA U BEOGRADU (PETAK I SUBOTA, 07.08. & 08.08.2020.)

DI LUNA & NATAŠA, OLEG, RODITELJI IAKO je korona zaustavila kompletnu kulturu i muziku...

Organizatori: Vidimo se na Moto Festu, Banjaluka 2021

Nakon što je prvobitno najavljeni datum održavanja četvrtog po redu Moto Festa, Banjaluka planiran za maj ove godine, prolongiran za 21. –...

Cubismo i Jazz Orkestar HRT-a vas časte besplatnim krompirima

U jeku afere "Krompiri" koji potresa muzičku  i društvenu scenu poslednijih dana, Cubismo i Jazz Orkestar HRT-a odlučili su počastiti svoje obožavatelje...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!