“The State of Exit d.o.o.” – u stečaju zbog duga

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Umetnik si? Spreman si za međunarodnu karijeru? Prijavi se!

Prijave do 23. decembra 2020 Budite deo ovogodišnjeg programa talenata i iskoristite priliku da dobijete personalizovanu podršku stručnjaka međunarodne muzičke...

Počelo snimanje nastavka popularne TV serije “Besa”

Druga sezona biće još ambicioznija po svim osnovama Ljubitelji kriminalističke TV serije “Besa” imaju razloga za radost, jer je dugo...

FESTIVAL AUTORSKOG FILMA OD PETKA 27. NOVEMBRA U BIOSKOPSKIM DVORANAMA

Organizatori ovogodišnjeg Festivala autorskog filma najavili su da će se 26. izdanje Faf-a održati od 27. novembra do 16. decembra,...

Nad jednim od preduzeća povezanih sa festivalom “Exit” otvoren je stečajni postupak zbog neplaćanja obaveza. Stečajni postupak nad “The State of Exit d.o.o.” otvorio je Privredni sud u Novom Sadu, na predlog Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

Nad preduzećem “The State of Exit d.o.o.”, sa matičnim brojem 20048387, otvoren je stečajni postupak  na osnovu rešenja Privrednog suda u Novom Sadu, a stečajni razlog je – trajna nesposobnost plaćanja.

Kako stoji u oglasu objavljenom u dnevnom listu “Danas”, stečajni postupak pokrenut je prema predlogu poverioca, Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

Prema podacima Narodne banke Srbije, preduzeće “The State of Exit d.o.o”, u blokadi je još od 24. jula 2015. godine, odnosno ukupno 1830 dana.

Ukupan iznos blokade je 6.679.965,28 dinara.

Kako stoji u oglasu koji je objavljen u “Danasu”, Privredni sud u Novom Sadu pozvao je sve poverioce preduzeća “The State of Exit d.o.o.” da prijave svoja potraživanja, a dužnicima te novosadske firme da bez odlaganja izmire svoje obaveze prema njoj.

Prvo poverilačko ročište zakazano je za 8. septembar ove godine

Šta znamo o “The State of Exit d.o.o.”

“The State of Exit d.o.o.” je preduzeće registrovano za delatnost reklamnih agencija, a prema izjavi zakonskog zastupnika Bojana Boškovića, dostupnoj na portalu Agencije za privredne registre,  neaktivno je od 2017. godine. Vlasnici “The State od Exit d.o.o.” su Bojan Bošković, koji je i zakonski zastupnik, Ivan Milivojev, Miloš Ignjatović i Mladen Pavlik.

Preduzeće u kojem je otvoren stečaj registrovano je na adresi Vase Stajića 18, Novi Sad, kao i “Fondacija The State of Exit”, čiji je upravitelj takođe Bojan Bošković. Ova fondacija osnovana je sa ciljem da “pomogne u planiranju, organizaciji i realizaciji projekta Exit festival”, kako stoji u javno dostupnim podacima Agencije za privredne registre.

Na istoj adresi u Novom Sadu nalazi se i Udruženje “Exit”, čiji su zakonski zastupnici Bojan Bošković i Milan Ignjatović, a koje je osnivač “Fondacije The State of Exit”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Promocija kolekcije svih albuma YU grupe povodom 50. rođendana u petak (4.12.)

Šta je pola veka za čovekaIzuzetan i značajan jubilej od 50 godina postojanja, rok sastav YU grupa (nastali...

Pevač Roni Romero (Rainbow) specijalno za Music Star Production o supergrupi Intelligent Music Project

Omiljeni muzičari su mi Fredi Merkjuri, Dejvid Kaverdejl, Riči BlekmorVeć smo pisali nedavno na stranicama našeg magazina o prvoj stranoj grupi koja je negde...

Martin Mills legenda indie scene gost Runda Digital Day

Drugo izdanje Runda Digital Day-a kreće za dva dana, u sredu 02.12., pa će sve do petka, 04.12. sve biti u fokusu regionalne muzičke industrije....

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!